2821
2789

هميشه برام سواله تو دوؤان اشنايي اوليه يا دوستي دخترا بهم تذكر ميدن اگر خسیسه باهاش نباش

غير از اينكه به مرور و تو خرج كافه و شام و نهار با گذشت زمان معلوم میکنه

بنظرتون تست و آزمايشي وجود داره بفهمن دخترا ، شما روش و سياستي براي تشخيص دارين مثلا كه خب اين امتحان و رد شد يعني خسيس يا نه بايد پیش بیاد کلا !?️!?️!?️

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

نه تو همین برو بیا ها مشخصه دیگه

مثلا عموم یا بابام وقتی میبرنمون بیرون کلی خوراکی و ... اینا میگیرن واسمون تو خاندانمون ب دست و دلبازی معروفن اصلا براشون مهم نیست جیبشون خالیه میگن وقتی با مایین نباید چیزی بمونه تو دلتون

مو بچه لروم🐳🩵

خب تو بیرون رفتنا کااااملا مشخص میشه مثلا میرین بیرون اصن خرج میکنه؟ یا دهن خشک میبره و میارت؟ بعد مثلا رستوران و کافه خوب و لاکچری میبرت یا دنبال یه جای ارزونه؟ مثلا موقع سفارش دادن دست میزاره رو غذا ارزونه یا ازاد میزارت خودت انتخاب کنی؟

برات هدیه حریده تاحالا یانه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب تو بیرون رفتنا کااااملا مشخص میشه مثلا میرین بیرون اصن خرج میکنه؟ یا دهن خشک میبره و میارت؟ بعد مثلا رستوران و کافه خوب و لاکچری میبرت یا دنبال یه جای ارزونه؟ مثلا موقع سفارش دادن دست میزاره رو غذا ارزونه یا ازاد میزارت خودت انتخاب کنی؟

برات هدیه حریده تاحالا یانه؟

خب تو بیرون رفتنا کااااملا مشخص میشه مثلا میرین بیرون اصن خرج میکنه؟ یا دهن خشک میبره و میارت؟ بعد م ...

نه من خدارو شكر تو اين قضيه با يارم مشكلي ندارم اما به عنوان دختر براي دوستام ميخوام بدونم اخه اولش زمان ميبره يا تست كنن زودتر لو ظيره مرده خسيسه يا نه

فقط سعی نکنی خودتو گول بزنی

چون کامل مشخصه

مثلا بهش بگو نهار بریم بیرون، ببین میاد یا میپیچونه، احتمال داره اول بگه باشه بعد دقیقه نودی میگه که کار مهمی پیش اومده ، البته اگه خسیس باشه

اصلا برات کادو نمیخره

اه اه

نه تو همین برو بیا ها مشخصه دیگه مثلا عموم یا بابام وقتی میبرنمون بیرون کلی خوراکی و ... اینا میگیرن ...

اي خداااااا چه گوگولی خدا حفظ کنه جفتشان رو

نگاه کن یکی خسیسه یکی واقعا نداره خرج کنه بین این یه مرز باریکه که باید بتونی تشخیص بدی ،بماند که حالا یسریا درآمد آنچنان ندارن ولی مثل یه پولدار خرج میکنن ،مثلا میبرتت بیرون کجاها میبره ؟! کافه های ارزون یا جایی که در شأنت باشه یا چیزی بخوای با دل و جون میگیره یا بهونه میاره

نگاه کن یکی خسیسه یکی واقعا نداره خرج کنه بین این یه مرز باریکه که باید بتونی تشخیص بدی ،بماند که حا ...

اره دقيقا يكي نداره بنده خدا اما من مرديي ديدم پیك موتوري پیتزا بود مال جمع ميكرد به دوست دخترش طلا بده 🤌

خب تو بیرون رفتنا کااااملا مشخص میشه مثلا میرین بیرون اصن خرج میکنه؟ یا دهن خشک میبره و میارت؟ بعد م ...

اره خدارو شكر با كسي كه هستم مشكلي ندارم اما دو تا از دوستام تو تشنايي ان ميخوان زود تشخيص بدن ببينن خسيس نباشه

فقط سعی نکنی خودتو گول بزنی چون کامل مشخصهمثلا بهش بگو نهار بریم بیرون، ببین میاد یا میپیچونه، احتما ...

بنظرتون زشت نيس اوايل رابطه طرف دختر براي غذا و رستوران هي برنامه بزاره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز