بچه ها سلام من شیش روزه عمل بینی انجام دادم تامپون تو بینیم نیس و گچ ولی هست هنو شنبه باید برم برداره گچ و دیشب متوجه شدم کلوملا(وسط بینیم)ورمکرده و یکمم سمت راست بینیم پایین تر از سمت چپه البتع بچه ها هنو گچ روشه ولی خب دیدم من بنظرتون عادیه و مه درست میشه؟؟؟🥲
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مرسی عزیزم چشات خشگل دید من بار اول نورامیس زدم بار دوم رووفیل عزیرم و اینکه هزینش بار اخر ۱۰تومنالب ...
من قزوین میخوام بزنم رووفیل سیسی ۷ تومن میگه نورامیس رو فکنم ۱۰ گفت.حالا بار اولمه سوالم اینه که نیم سیسی نیم سیسی بزنم یا همون یه سیسی (رووفیل میخوام بزنم)
راجب هزینه عمل بینیت فرمش دکترت شهرت و....ایناهم بگو 🤩😍
من قزوین میخوام بزنم رووفیل سیسی ۷ تومن میگه نورامیس رو فکنم ۱۰ گفت.حالا بار اولمه سوالم اینه که نیم ...
بار اول برای من یک سیسی زد کامل عزیزم چن روز اولم خیلی ورم داری نترس خشک کن میده خوب میشی عالی میشه چیزای داغ چایی نخور با نی ام چیزی نخور فرمش خراب میشه اب سرد زیاد بخور ولی