2821
2789
عنوان

عمل بینی

569 بازدید | 23 پست

بچه ها سلام من شیش روزه عمل بینی انجام دادم تامپون تو بینیم نیس و گچ ولی هست هنو شنبه باید برم برداره گچ و دیشب متوجه شدم کلوملا(وسط بینیم)ورمکرده و یکمم سمت راست بینیم پایین تر از سمت چپه البتع بچه ها هنو گچ روشه ولی خب دیدم من بنظرتون عادیه و مه درست میشه؟؟؟🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم تاپیک اونوری عکس لبات گذاشتی چه مارکی زدی هزینش چقد خیلی خوشگله.گونه هاتم زدی؟

مرسی عزیزم چشات خشگل دید من بار اول نورامیس زدم بار دوم رووفیل عزیرم و اینکه هزینش بار اخر ۱۰تومن

البته ب دکترتم بستگی داره ک دکترم واقعا کارش عالیه

مرسی عزیزم چشات خشگل دید من بار اول نورامیس زدم بار دوم رووفیل عزیرم و اینکه هزینش بار اخر ۱۰تومنالب ...

من قزوین میخوام بزنم رووفیل سیسی ۷ تومن میگه نورامیس رو فکنم ۱۰ گفت.حالا بار اولمه سوالم اینه که نیم سیسی نیم سیسی بزنم یا همون یه سیسی (رووفیل میخوام بزنم)

راجب هزینه عمل بینیت فرمش دکترت شهرت و....ایناهم بگو 🤩😍

مرسی عزیزم چشات خشگل دید من بار اول نورامیس زدم بار دوم رووفیل عزیرم و اینکه هزینش بار اخر ۱۰تومنالب ...

میگم ک بنظرت نیم سیسی نیم سیسی بزنم تا جا باز کنه یا همون بار اول ی سیسی.رووفیل میخوام بزنم

راجب هزینه و دکتر و شهر و فرم بابت عمل بینیتم بگو

من قزوین میخوام بزنم رووفیل سیسی ۷ تومن میگه نورامیس رو فکنم ۱۰ گفت.حالا بار اولمه سوالم اینه که نیم ...

بار اول برای من یک سیسی زد کامل عزیزم چن روز اولم خیلی ورم داری نترس خشک کن میده خوب میشی عالی میشه چیزای داغ چایی نخور با نی ام چیزی نخور فرمش خراب میشه اب سرد زیاد بخور ولی

من قزوین میخوام بزنم رووفیل سیسی ۷ تومن میگه نورامیس رو فکنم ۱۰ گفت.حالا بار اولمه سوالم اینه که نیم ...

دکترمم انسیه قنبر پور زاهدان. فرمش نیمه فانتزی در اخرش گفتم هرچی خودت میدونی ک بممیاد ۶۵تومن

دیروز فککردم بینیم نامتقارنه ولی گچ و برداشت دیروز دیدم توهم زدم و عالیه فق ورم زیاد دارم🥲😑

میگم ک بنظرت نیم سیسی نیم سیسی بزنم تا جا باز کنه یا همون بار اول ی سیسی.رووفیل میخوام بزنم راجب هزی ...

برا من فک کنم نیم سی سی زد بعد ی ماه میگ بیا ترمیم بعد ک رفتم باقیشم زد چون خودم گفتم خیلی خشگل شد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز