2821
2789
گذری همو دیدیم، تو نگاه اول از هم خوشمون اومد... مسیرش سر کلاس من بود، یه مدت طولاااانی فقط من اونو ...

اگ خواستید درخواستمو قبول کنید من شرایطم مث شما بود راهنمایی میخوام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوست صمیمی بودیم، وقتی از دور میدیدم که داره میاد نفسم بالا نمیومد. تا سالها بعد با هم در تماس بودیم ...

درخواستمو اگر خواستید قبول کنید شرایطم مث شماس راهنمایی میخوام

کراش داشتن مگه به سنه؟ الانم کراش دارم که البته اونم حتی بیشتر رو من کراشه ولی خب محل نمیدم چون دیگه وقت بازی نیست زندگی حساب و کتاب داره. یه مرد ایده آلی که معیارامو داشته باشه میخوام حالا کراشمم نبود نبود

اووو زیاد بود

یکیش اومد خواستگاری اصلا فکرشم نمیکردم

ولی خب اون ۳۳ بود و من ۱۹

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

دوران نوجوانیم کراش چمیدونستم چیه فقط انیمیشن نگاه میکردم سرگرمیم همین بود 🥸

چه لطفی کردی در حق دخترا ...

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

مگه میشه یادم بره؟ کراش ۱۳ سالگیم، الان همسرمه 😄💞همه فکر میکنن دو سه ساله باهمیم، نمیدونن ۱۰ سالی ...

خوشبختانه رسیدی بهش

من رو کسی کراش زدم اونم ازدواج کرد 🤦🏻

کاربری دونفرست

من هشت نه ساله بودم کلاس دوم بودم اولین کراشم معلم کلاس دوممون بود 🤣🤣وای خدا وقتی تو کلاس بودیم میرفتم زیر میز سر و وضعمو مرتب میکردم همش نگاش میکردم قلبم بوم بوم میزد کوتوله بود معلممون من الان ازش بلند ترم تازه زن هم داره😂😂🍸🧑🦯

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز