2821
2789
عنوان

خواستگار خطرناک

| مشاهده متن کامل بحث + 6429 بازدید | 103 پست
من با جوابی که خواستگار خواهرتون داد کاملا مخالفم و صد در صد اشتباهه . قبلا وقتی همسران اختلاف داشتن ...

لطفا جمله منو به خودم برنگردونین که خشم دارین و ...اما دلایلم

۱_تو یک جمله مخالفت کردین آیا توصیح دادین علت مخالفتتون رو یا بخشی که باهاش مخالفین رو؟! نه منم طبیعتا پاسخ شما رو مخالفت با کل ایده در نظر میگیرم

۲_پس با تاکید بیشتری روی جواب اولم دارم با توجه به اینکه فکر میکنین از جامعه شناسان و روانشناسان مطرح متخصص بیشتر میدونین خوشحال میشیم مقاله ای تهیه بفرمایید و چاپ کنید تا جامعه علمی متخصصین از اشتباه بیرون بیان شاید شما از این متخصصین بیشتر میدونین

معلوم نیست تو کدوم برهه تاریخ گیر کردن این همه زن هست که طلاق میگیرن میرن بااینکه بچه هم دارن اونوقت ...

من میخواستم تو تاپیک شما جواب بدم قفل بود اینجامیگم هدف از دوستی حمایت ، رشد ، همراهی و لذت بردنه دوستی که میخواد شما سطل زباله روانیش باشین و تنها دردها و حس بد انتقال میده چرا باید در زندگی شما باشه؟این میشه انرژی خواری شما به انرژیتون برای ادامه زندگی و تحقق اهدافتون نیاز دارین ضمن اینکه درد و دل کردن ایشون چه دردی و از خودش دوا میکنه آیا مشکل حل می شه؟خیر شما می تونین اقدامی موثر داشته باشین؟خیر

بله اگر گاهی دوست درد و دل کنه ما هم برحسب دوستی حمایت عاطفی یا مالی خواهیم داشت تا حدودی اما نه مداوم و همیشه

ضمن اینکه برخی روابط و ازدواجها کارمیک هستند مداخله شما برای شما کارما به همراه خواهد داشت فرد باید دوره اش و بگذرونه پس من فکر میکنم بهترین تصمیم ممکن رو گرفتین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من نگفتم هدف از ازدواج فقط فرزنداوریه ،عزیزم به جای اینکه سریع منو ارجاع بدی به هلاکویی و فکر اساسی ...

شما یک بار تاپیک و بخونین بعد نظر خودتون و بعد در مرحله آخر نظر من رو

اوج بی دقتی

قبل از راه دادن هر خواستگاری علاوه بر شرایط اقتصادیش باید به شرایط روانیش توجه کرد

شرابطه روانی شما ک مردی و در سایت زنانه اظهار نظر میکنی هم فک نکنم سالم باشه

پسرم و دخترم همه دنیامن

جواب درست چیه اونوقت اصلا تو خودت چرا میخوای بچه داشته باشی😑😑

🤔🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️من متوجه شدم ادمها در هر سطحی که هستند بالاتر از اون رو نه میتونن متصور شن نه قدرت همراهی با اون سطح رو دارن این رو در یک پلتفرم خانه داری مختص زنان یک قشر خاص جامعه متوجه شدم عجیب و بسیار حیرت انگیزِ که زنان این پلتفرم حتی قدرت درک تفکرات بالاتر و ندارن و حتی براشون جذابیتی نداره!بلکه فرار میکنن

مخالفم با نظرتون این همه خانم با بچه طلاق گرفتن وقتی حق طلاق رو خانم بگیره تو هر شرایطی میتونه جدا بشه بعدم به شخصه اگه از من خانم این سوالو بپرسن 100 درصد تو اون لحظه یکی از همین جوابا که شما میگی بده به ذهنم میرسه و میگم

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

مخالفم با نظرتون این همه خانم با بچه طلاق گرفتن وقتی حق طلاق رو خانم بگیره تو هر شرایطی میتونه جدا ب ...

علت فرزندآوری و نگاه ابزاری و همون جوابی که به کاربر تهاجم دادم 🤦♀️بسیار متاثرم برای این جامعه که کودک اسباب بازیش شده من ۶ روزِ اومدم اینجا اصلا نمیدونستم این سایت چطور محفلی هست و دیدم بله کارخراب کن ترین های جامعه اینجان

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز