2821
2789
عنوان

خواستگار خطرناک

| مشاهده متن کامل بحث + 6429 بازدید | 103 پست
چقدر تو هر حرف مردها دنبال منظور میکردین خیلی از سوالاتی رو که ما ازشون بکنیم بهش فکر هم نمیکنند بک ...

شما میگین مردها گاهی حرف میزنند تا بازی ازدواج و ببرن یا احیاناًتوجه جلب کنند خب اگه اینطور باشه پس ملاک من برای انتخاب شریک زندگی چی باید باشه؟ سوای دارایی مالی و اعتبار تحصیلات،ریشه خانوادگی اعتبار مرد به کلامش هم هست مگه میشه روی حرف کسی که اعتراف میکنه برای بردن حرف میزنه اعتماد کرد؟
شما نمی تونید هم بگید مردها بیخیال حرف میزنند پس زن ها نباید حرفشون رو جدی بگیرندو هم انتظار داشته باشین که زنی با این مرد ازدواج کنه اگه حرفهاشون رو جدی نمیگیرین چرا باید بهشون عمل کنیم یا تقاضای تعهد به گفتار ازشون داشته باشیم؟
زنها دنبال مردی هستن که حرف و عملش یکی باشه نه کسی که ازشون بخواد بین حرف زدن برای بردن و حرف زدن برای تعهد تفاوت قائل شن این وظیفه مردِ که حرفهاش مسئولانه بزنه نه وظیفه منِ زن که حدس بزنم کدوم حرفش راسته و کدوم ادا و بازی
اصلا مگه میشه روی حرف مردی که هر حرفی رو بیان میکنه که فقط بازی خواستگاری و ازدواج و ببره اعتماد کرد؟برای من سبک تفکری زنان اینجا عجیب و ترسناکه یک زن به حرف مرد اعتبار میده و بر اساس اون انتخاب میکنه در حالی که خود مرد ممکن همون حرف و پنج دقیقه بعد فراموش کنه یا به اون عمل نکنه سازش گری زنانی چون شما سبب میشه مردانی از این قبیل این رویه رو ادامه بدن اقا میان می گن من اهل سیگار نیستم فرداش که شروع کرد به سیگار آیا من باید با این توجیه شما خودم رو قانع کنم بانو؟

پروژه وابسته سازی چیه ،ادم اگر یکیو دوست نداشته باشه و کنارش نتونه راحت باشه دیگه روی بچه و وابستگی ...

بخش اول جواب شما بقای نسل و هدیه در ازای استفاده از دنیا یک طرز فکر معاملهگرایانه و ابزاری به فرزندآوریه!!!!! این همون جواب خطرناکیه که جامعه برای جلوگیری از ترویجش باید فکر اساسی بکنه!
اگر کسی فقط به خاطر بقای نسل بچه دار شه عملا فرزند رو به ابزاری برای تداوم یک نام خانوادگی یا ژن تبدیل کرده بچه شما نمونه آزمایشگاهی تدوام ژنِ که ممکنه معیوب هم باشه
به ازای استفاده از دنیا؟ یعنی نگاه حسابگری و تجاری به رابطه والد-فرزندی
تلویحا یعنی ما به دنیا بدهکاریم پس بچه میاریم تا قرض رو ادا کنیم که هم بچه رو ابزار کردین هم والدین رو طلبکار فرض کردین شما نیاز به تماس با دکتر هلاکویی دارین
من این بخش از حرف شما رو قبول ندارم که بچه رو هدیهای در ازای مصرف دنیا میبینین این نگاه کودک رو به ابزاری برای ادای دین تبدیل میکنه پس باید زور بزنه قرضها رو ادا کنه و اما بین ۲بخش حرفتون یک تناقض اساسی هست اگر بچه رو برای بقای نسل و ادای دین به دنیا میخواین یعنی اونو ابزاری برای وظیفهات فرض کردین اما در بخش دوم میگین هویت نهاییش دست خودشه! این دو با هم جور در نمیاد بچه یا بدهکارِ یا آزاد هر دو نمیشه لطفاً این تناقض رو برام روشن کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروژه وابسته سازی چیه ،ادم اگر یکیو دوست نداشته باشه و کنارش نتونه راحت باشه دیگه روی بچه و وابستگی ...

بخش اول جواب شما بقای نسل و هدیه در ازای استفاده از دنیا یک طرز فکر معاملهگرایانه و ابزاری به فرزندآوریه!!!!! این همون جواب خطرناکیه که جامعه برای جلوگیری از ترویجش باید فکر اساسی بکنه!
اگر کسی فقط به خاطر بقای نسل بچه دار شه عملا فرزند رو به ابزاری برای تداوم یک نام خانوادگی یا ژن تبدیل کرده بچه شما نمونه آزمایشگاهی تدوام ژنِ که ممکنه معیوب هم باشه
به ازای استفاده از دنیا؟ یعنی نگاه حسابگری و تجاری به رابطه والد-فرزندی
تلویحا یعنی ما به دنیا بدهکاریم پس بچه میاریم تا قرض رو ادا کنیم که هم بچه رو ابزار کردین هم والدین رو طلبکار فرض کردین شما نیاز به تماس با دکتر هلاکویی دارین
من این بخش از حرف شما رو قبول ندارم که بچه رو هدیهای در ازای مصرف دنیا میبینین این نگاه کودک رو به ابزاری برای ادای دین تبدیل میکنه پس باید زور بزنه قرضها رو ادا کنه و اما بین ۲بخش حرفتون یک تناقض اساسی هست اگر بچه رو برای بقای نسل و ادای دین به دنیا میخواین یعنی اونو ابزاری برای وظیفهات فرض کردین اما در بخش دوم میگین هویت نهاییش دست خودشه! این دو با هم جور در نمیاد بچه یا بدهکارِ یا آزاد هر دو نمیشه لطفاً این تناقض رو برام روشن کنین
لطفا تایید کنین niniyar@

خانم نی نی سایت اینقدر دیر پیام ها رو ارسال میکنه و وقتی من این پیامی که ریپلی زدین و نوشتم حتی هنوز ...

توهین کردین و من نهایت نجابت و لطف رو به خرج دادم که با وجود اینکه مدعی هستین اما فقط مدعی موندین، درک درستی از مفهوم تاپیک نداشتین حتی جواب دادم ! مجددا هم روی من فرافکنی می کنین که مشکل از شخصِ منه! میشه تا حدودی متوجه شد بیشتر مشکلات شخصی افراد امثال شما چیه
دفعه بعد هم خواستی جواب کسی و بدی ادب و نزاکتت رو حفظ کن درست نیست آدم خودش رو بی اعتبار کنه شاید بشه فرافکنی خشمت رو کمی درک کرد اما استفاده از کلمات توهین آمیزت رو نه.
من به حرفهای آدمی که کنترلی روی زبانش نداره اعتبار نمی دم

من متوجه شدم ادمها در هر سطحی که هستند بالاتر از اون رو نه میتونن متصور شن نه قدرت همراهی با اون سطح ...

مشکل اینه که مردا میرن خواستگاری زنی که مثلا بقول خودت سطح بالا هستن میخوان که مستقل نباشه یعنی با خودشون فکر نمیکنن زن ممکنه فرق کنه با فانتزیاشون همراه نباشه زنها هم همینن فکر میکنن کسی که خیلی بالا هست میاد خواستگاری حتما اون موردی هست که میخوان بعد اینا فکر میکنن با ازدواج میشن اون چیزی که میخوان به اصطلاح که خودم درستش میکنن رو مطرح میکنن بعد می بینن که یارو تغییر ناپذیره میگن طلاق میرن دخترای سن بسیار کم که تسلط بیشتری داشته باشن روش

مشکل اینه که مردا میرن خواستگاری زنی که مثلا بقول خودت سطح بالا هستن میخوان که مستقل نباشه یعنی با خ ...

مسئله اینه من در تاپیک خیلی واضح نوشتم هدف مرد رو از فرزند اوردن و نحوه فرزندپروریش و بسنجید چون مرد زن رو وابسته به زن میدونه و از این طریق کنترل میکنه اما با وجود فارسی نوشتن همه رفتن سراغ رابطه زن و مرد !! حالا خانواده ما که شامل دو خط اول شما نمیشن اما من با کلیات حرف شما موافقم اما این دسته از زنها هم قربانی مورد علاقه این دسته از مردها هستند و به دام میفتن چون اقتدار ندارن ضمن اینکه ما نمونه معروفش و دیدیم دختر خانم اسلام ابادی که به دست پدر به قتل رسید به دلیل تشویق مادر برای طلاق از چنین مردی و استقلال مالی که پدر ازش به عنوان اهرم استفاده میکرد من اصلا هدف تاپیکم رابطه زن و مرد نبود هدف فرزندپروری بود و استفاده ابزاری از فرزند

مشکل اینه که مردا میرن خواستگاری زنی که مثلا بقول خودت سطح بالا هستن میخوان که مستقل نباشه یعنی با خ ...

مسئله اینه من در تاپیک خیلی واضح نوشتم هدف مرد رو از فرزند اوردن و نحوه فرزندپروریش و بسنجید چون مرد زن رو وابسته به زن میدونه و از این طریق کنترل میکنه اما با وجود فارسی نوشتن همه رفتن سراغ رابطه زن و مرد !! حالا خانواده ما که شامل دو خط اول شما نمیشن اما من با کلیات حرف شما موافقم اما این دسته از زنها هم قربانی مورد علاقه این دسته از مردها هستند و به دام میفتن چون اقتدار ندارن ضمن اینکه ما نمونه معروفش و دیدیم دختر خانم اسلام ابادی که به دست پدر به قتل رسید به دلیل تشویق مادر برای طلاق از چنین مردی و استقلال مالی که پدر ازش به عنوان اهرم استفاده میکرد من اصلا هدف تاپیکم رابطه زن و مرد نبود هدف فرزندپروری بود و استفاده ابزاری از فرزند

شما حق دارید نظر خودتون رو داشته باشید تا زمانی که نظر شما در جامعه دخیل نباشه! در عیر اینصورت باید ...

من با جوابی که خواستگار خواهرتون داد کاملا مخالفم و صد در صد اشتباهه . قبلا وقتی همسران اختلاف داشتند بزرگترها می گفتند، با وجود بچه مشکلتون حل میشه. حل که نمیشد هیچ اون طفل معصوم هم وارد محیط تنش زا میشد .

ولی اون جوابهایی هم که فرموده بودین اصلا دلیل بر اسیر کردن زن نسبت به زندگی نیست .

و در آخر چرا اینقدر نسبت به پاسخ من جبهه گرفتین ؟ این پاسخی که به پیامم دادین نشات از خشم و جدل داره

بله قبول دارم.درکل زن باید دستش تو جیب خودش باشه مه دراینده بتونه از پس خودش و بچش بزبیاد و بخاطر پول و...نگه وا من نمیتونم جدا شم پشتوانه ندارم پول ندارم شرایط نگهداری یچه ندارم و....

قبله دو عالم هستم

من نگفتم هدف از ازدواج فقط فرزنداوریه ،عزیزم به جای اینکه سریع منو ارجاع بدی به هلاکویی و فکر اساسی جامعه اول پیامو بخون ،نوشتم جزئی از اهداف ازدواج به دلایلی میتونه فرزند اوری باشه بعدم نگغتم میخوام بچه بیارم به عنوان نیروی کار که نگاه ابزاری داشته باشم بهش ،حرفای شما همش توهینه ،هدفم هم از تربیت اینه که یه نسل ازاد و اگاه خروجی داشته باشم نه کسی که تا وارد جامعه میشه نمیدونه چکار کنه و مجبور میشه صرف نظر از خوب یا بد بودن رفتار بقیه همون راهی رو در پیش بگیره که بقیه میرن ،ساختن هویت بچم دست من نیست وظیفم فقط اگاه کردنش تا مرز پذیرش هست میتونه قبول کنه میتونه قبول نکنه .

این پیام صرفا برای رفع ابهام پیام قبلیم برای شما بود اگرچه نیاز نبود چون کاملا واضح نوشته بودم ،موفق باشید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز