من از هر کی پرسیدم میگن خیلی تابلوئه که ابدوی خود ادم نیست و شاخ شاخِ
همین دیگه کاش کسی که انجام دادرو ببینیم عکسای نت که خوب نشون میده،ولی همش فتوشاپه،من یه هاشور ملایم دارم که بهم میاد ولی دوسدارم جاهای خالیشو بکارم که طبیعیتر بشه
فقطتروخدا هرجامیرید رنسانس نرید که با کلی پول وتبلیغات اسم درکردن پرسنلشون خیلی بی ادب و بد دهنن البته اولش ازتون با روی باز استقبالمیکنن کلی تحویلتون میگیرن ولی بعد کهبه کارشون اعتراضمیکنی اصلا اهمیت نمیدن بهتحتی جوابتمنمیدن
منم خیلی جاها دیدم یه جوری زمخت میشه چهره بد از کاشت ابرو ..... من دنبال بهترین کلینیک پوست و مو در کرج ام که برم اونجا کاشت ابرو انجام بدم ..... چند نفر تو مترو بهم کلینیک شادی و معرفی کردن تو چهارراه طالقانی
بببن دوستای منم هرکدومشون انجام دادن سیخ سیخ شده ابروهاشون.... منم میترسیدم خیلی ولی دیگه کلیپ های دکتر نیلفروش زاده رو دیدم رفتم اونجا انجام دادم الان حدود 8 ماهه ولی راضی ام مخصوصا من کاشت ابرو روی ابرو تاتو شده انجام دادم
ببین این سیخ شدن ابرو بعد از کاشت به خیلی چیزا بستگی داره، یکی از مهمتریناش اینه که موها با زاویه درست کاشته بشن بعدم اینکه مراقبت های بعد از کاشت ابرو رو درست انجام بدی، ولی به نظر من که قطعا کاشت ابرو بهتر از میکروبلیدینگه