2821
2789
عنوان

دختر ساکت

807 بازدید | 15 پست

دختر ساکت تایپ مورد علاقه اقایون نیست چون فکر میکنن سرزندگی و نشاط نداره؟

تعداد رای : 55
نظرسنجی
بله
6
10%
ربطی نداره
41
74%
حوصله سر بره
8
14%

یکیو دوست داشته باشی سکوتشم جذابه، ازش خوشت نیاد پرانرژی بودنشم رومخه باخودت میگی چقدر حرف میزنه چرا ساکت نمیشه.. برات مهم نباشه اقایون چی دوست دارن ببین خودت چی دوست داری و از چجور ادمی خوشت میاد

برای تک نیت تشریف بیارید روبیکا @fairyfal اینجا درخواست قبول نمیکنم🎀

یکیو دوست داشته باشی سکوتشم جذابه، ازش خوشت نیاد پرانرژی بودنشم رومخه باخودت میگی چقدر حرف میزنه چرا ...

مسئله اینه من بسیار منطقیم اما چهره زیبایی ندارم و خانواده ام مدام منو بخاطر چهره ام تحقیر میکنن افراد خانواده همگی دست به جراحی زدن و حتی افراط میکنن دوست پسر ۸ سال پیشمم پسر برون گرایی بود که خیلی اذیتم میکرد سر ساکت بودنم و مدام میگفت چرا مثل بقیه دخترانیستی من گفتم اهل صحبت بیهوده نیستم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همین مونده بود نظر مردا برامون مهم باشه

بااین توجیه نمیشه فرار کرد من نمیگم نظر تمامی مردان معیار اما وقتی فیدبک بد مدام تکرار میشه لابد چیزی نیاز به تغییر داره

آهان و اینکه من از جایی دیگه سکوت نکردم که فهمیدم اونا اینو میخوان که زنان زیبا و ساکت باشن که دردس ...

دقیقااااااا....خدایا شکر که یک نفر متوجه شد هدفشون از این انتخاب چیه

نه

اتفاقا بعضی آقایون دوست دارن خانومایی کم حرفن

هرکس یه جوری دوست داره

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز