2789
عنوان

چند ماه پیش داداشم فوت شد😭

7846 بازدید | 72 پست

الان چند شبه همش دارم خواب میبینم رو تخت بیمارستان افتاده داره میمیره 😭😭😭خیلی دلم براش تنگ شده

کاش میدونستم بمیرم میرم اون دنیا میبینمش 😭😭

کاش عقل داشتم زنده میموند 😭😭😭😭چقد زندگی بی رحمه

کاش میتونستم ببینمش کاش زمان برمیگشت عقب

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برادر شما به خاطر صدمات ماورایی شاید فوت شده چینین خوابی مکرر میبینی به عمر طبیعی فوت نشده برای دونستن این موضوع. هر شب قبل خواب. سوره همزه را ۲۱ باز بخون واز خدا وموکلان سوره در خاست کن دلیل دیدن این خواب برادرت از چیه. مشکل چیه واضح بهت نشون بدن یا میتونی نیت کنی ایا به خاطر سحر وچشم زخم بوده کار کی بوده بهت نشون بدن ودضح. این عمل تا ۷ شب بخون

براش حتمقران بخون هدیه کن.

مدام براش سوره های مختلف یخون هدیه کن

فقط این سوره ها خوشحالش میکنه نجات دهنده آرامش دهنده هست براش

خدا رحمت کنه. روحشان شاد

عزیزم خدا بهت صبر بده الهی آمین

منم مامانم ۶ماه پیش رفت تا چند وقت به خواب هممون بیمار میومد ولی الان خداروشکر خوب میاد

من خودم بنا به خیلی دلایل اعتقاد دارم که اون دنیا مراحل خودش رو داره من وقتی مامانم رو اونطور میدیدم میفهمیدم که داره مراحل اولیه ارو طی میکنه و سخته خیلی هممون قرآن ونماز و صلوات واستغفار براش گفتیم

اومد به خواب خاله ام گفت به دخترام بگو کم گریه کنن من دو جلسه دیگه شیمی درمانی دارم خوب میشم

ای داد هیچی از درد کم نمیکنه زیاد براش استغفار بگو صلوات بفرست تونستی قرآن بخون

روحشون قرین آرامش

براشون فاتحه میخونم 🤍

«آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام . زندگی هرچی نداشت حداقل گربه داشت. ممنون .