2789
عنوان

چند ماه پیش داداشم فوت شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7846 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برادر شما به خاطر صدمات ماورایی شاید فوت شده چینین خوابی مکرر میبینی به عمر طبیعی فوت نشده برای دو ...

عزیزم برای کسی که بخاطر چشم زخم سرطان گرفته و داره خیلی درد میکشه چی خوبه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خیلی متاسفم برات 😭🖤درکت میکنم منم دوتا رو از دست دادم تو ی سالولی من خیلی ادم پوست کلفتیمباورم نم ...

منم خیلی پوست کلفتم فکر میکردم بعد از مرگ پدرم زنده نمونم ولی راست راست دارم راه میرم و زندگی میکنم😭

به عنوان شخصی که حداقل ۲۲ ساله در مسیرهای مختلف متافیزیک علوم غریبه طریقت سلوک عرفان و و و ...داره تحقیق و جست و جو میکنه و در برخی شاخه ها الان استاده بهت میگم : برادر شما و همه ی اموات به آنی پس از فوت در رحم دیگری به دنیا میان.در ودیک بهش میگن تناسخ و در اسلام رجعت.و اللن در همین کره ی خاکی در یک جسم دیگه هست و زندگی جدیدی چند ماهه شروع کرده.

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

منم هم مادرم رو از دست دادم هم برادرم رو در حادثه یک تصادف

روزای اول مامانیم یکبار اومد به خوابم عصبانی بود از ادم های بد ذات اطراف مون بهم گفتش اینا فکر کردن من مردم ولی من نمردم و زنده م و الآنم برگشتم ( این اولین خواب مهمی بود که دیدم راجع به مامانم)

دومین خواب مهم من هم این بودش (که خواب دیدم یکی از همین اطرافیان بد ذاتم که بدرک واصل شده بود اومد به خوابم ازش پرسیدم مادرم کجاست گفت تو بهشته ازش پرسیدم خودت کجایی گفت تو جهنم) هیچ وقت نفهمیدم تعبیر این دو خوابم یعنی چی 🫠💔

امیدوارم روح تمام عزیزان در گذشته مون شاد و جنت فردوس نصیبشان بشه امین

داداش کوچولوم روهم خواب دیدم با صورت نورانی و لبخند زنان اومد پیشم 😭😭😭😭

آخ که چقدر دلتنگی برای عزیزانمون سخته

نی نی یار تأیید کنید بی زحمت

🖤پروردگارا من رو از جهنمی به نام «این دنیا» نجاتم بده و راحتم کن از این زندگی 🖤

هر وقت تونستید حتی کمم بود اشکال نداره

یه خیرات برای شادی روحش بده

مثلا میشه

از مغازه دار یه مقدار شکلات بگیری بهش بگی به مشتریاش بگه فاتحه بفرستن

خداوند بیامرزه جمیع اسیران خاک عزیزان سفر کرده روحشون شاد🤲🌹🤲

تنها،کرمانشاه

از صبح تا شب هزارتا فکر میکنماصلا نمیتونم دلم رو با دعا آروم کنم باا خیلی چیزا قهر کردم

انا لله و انا الیه راجعون...همه از خداییم و به سوی او باز می گردیم..در قرآن خداوند فرموده شما را آفرینش میکنم بعد مرگ و بعد اون وارد دنیای بزرگ تر و زیباتر میشیم ..هر انسانی اجلی داره با زمان مشخص ...حالا ب هر علتی عمر برادر مرحوم شما تمام شده و وارد دنیای دیگه شده...اه و ناله و گریه شما سودی براش نداره چون تعقلی ب این دنیا نداره دیگه ...شما براش نماز قرآن استغفار صدقه و هر کار خیری بفرست اون خوشحال میشه و فقط اون هدیه ها شما و بقیه بدردش میخوره...ان الله مع صابرین...انشالله روح برادر عزیزتان قرین رحمت الهی و آنجا در جوار رحمت رحمت خوشحال و خوشبخت و سعادتمند باشن ..براشون فاتحه و شد صلوات هدیه میفرستم

عزیزم درکت میکنم

پدرم تو آی سیو بود چشاشم کاملا باز بود

همش فکر میکردم داره بهمون نگاه میکنه

وقتی فوت کرد این فکر میومد به سرم که بابام موقع مرگ تنها بوده ترسیده بوده دلتنگ ما بوده و ما تو خونه خواب بودیم

جگرم آتیش میگرفت

اما گذر زمان و صحبت کردن با تراپیست باعث شد حالم بهتر بشه

چون پدرم بر اثر سرطان فوت کرد تا دلم براش تنگ میشه به حساب خیریه که برای بیماران سرطانیه مبلغی واریز میکنم هرچند کم اما دلم آروم میشه

فقط گذر زمان میتونه حالتو بهتر کنه

الان حال برادرت خوبه مطمئن باش