2789
عنوان

چند ماه پیش داداشم فوت شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7846 بازدید | 72 پست
براش خیرات بده و دعا بخون اسمش رو هم بگو تا براش فاتحه بخونم

جواد🖤😭

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

برادر شما به خاطر صدمات ماورایی شاید فوت شده چینین خوابی مکرر میبینی به عمر طبیعی فوت نشده برای دو ...

کم حرف های بی پایه و اساس بزنید

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا رحمتش کنه

براش خیرات بده انشاالله هم به دل تو آرامش برمیگرده هم روح ایشون شاده میشه

سخن بی تو مگر جای شنیدن دارد؟ نفس بیتو مگر نای دمیدن دارد علت کوری یعقوب نبی معلوم است شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد...

خدا رحمت کنه برادرتون رو داغ برادر دیدم خیلی سخته چهار سال ضجه زدم از نبودش فقط و فقط همسرم کنارم بو ...

خیلی متاسفم برات 😭🖤

درکت میکنم منم دوتا رو از دست دادم تو ی سال

ولی من خیلی ادم پوست کلفتیم

باورم نمیشه اینقدر پوست کلفتم

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

جواد🖤😭

خدا به دلت صبر بده

روحش شاد

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

یعنی هم چین چیزی هم هست من هفت ماهه مریض شدم هر دکتری میرم آزمایش میدم میگن چیزیت نیس ولی خیلی درد د ...

عزیزم حتما دگترا بهتون گفتن که ما دردهای عصبی و روان تنی بسیاری داریم که منشا عصبی دارن و غیرقابل مشاهده ای دارن. ما حتی دردی داریم به عنوان فانتوم پین که اصولا دردیه که اعضای قطع شده بدن دارن. مثلا شما دستت قطع شده ولی همون جای خالی دستت درد شدید میکنه. همه ش هم علمیه. شما میخوای پول به دعا نویس و امثال دزد این خانوم بدی بده. ولی درمان نمیشی

بله تو ایسیوتنها تنها😭دارم میسوزم از فکرش

همونه پس خوابت ..چون آخرین جایی که زنده دیدیش رو تخت بیمارستان بوده ..

منم متاسفانه ۲۰سال پیش مادرم رو به خاطر خطای پزشکی و آمبولی قلب تو خونه از دست دادم 💔💔تا سالهای اول فوت مادر؛ تو خواب میدیدم که مادرم زنده س و میدونستم که قراره فوت کنه .تلاش میکردم که بهش بگم نباید بری عمل کنی..تلاش میکردم اون روز نحس نرسه .تلاش میکردم زودتر زنگ بزنم اورژانس اما نمیشد .هنوزم که هنوزرههه بعد ۲۰سال نتونستم با نبودنش کنار بیام 💔💔

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

صدمات ماورایی. این افکار توهمی و بیمارگونه ت رو کاش حداقل به آدمای داغ دیده منتقل نکنی. اسران نبودی ...

نصف قبرستان خود پیغمبر گفته. به خاطر چشم زخم. همشون فوت شدن. بهتره شما خودت رو بستری کنی چون اطلاعاتی در این زمینه ندارید. بهتره سکوت کنی تا حرف اضافه

همونه پس خوابت ..چون آخرین جایی که زنده دیدیش رو تخت بیمارستان بوده ..منم متاسفانه ۲۰سال پیش مادرم ر ...

حتمالا داداشم منم بخاطر قصور یک پزشک بیسواد فوت شده، پرونده اش پزشک قانونی هست

حتمالا داداشم منم بخاطر قصور یک پزشک بیسواد فوت شده، پرونده اش پزشک قانونی هست

خدا رحمت کنه .من پدرم مدارک پزشکی مادرمو پاره کرد ازشذت عصبانیت .گفت به چ دردمون میخوره مادرت که دیگه زنده نمیشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو