2821
2789

من نزدیک ۲۰ جلسه با دستگاه الکس شاتی رفتم باز وقتی دو ماه نرم ۵۰ درصد موها درمیاد

الان سه ماهه با دستگاه رولی میرم

بنظرتون دستگاه رولی برند تیتانیوم بهتره یا الکساندریت؟

همه جا رولی تیتانیوم دارن ی جا پرسیدم الکساندریت هم داره

کدوم بهتره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کندلا فقط

برای تو مینویسم ای دوست خوبم،دعا میکنم که به همین زودیا لبخندی بزنی از تمام وجود و درمانی باشه برای تمام زخم های این چندین سال🫂. در پس هر ابر تیره،رگه هایی از نور هست.شاید اشک های امروز،بذر لبخند های فردا باشند.غم هرچند تلخ ، گاهی طعم شیرین رسیدن را دلچسب تر میکند.دل را به امید بسپار،حتی اگر جاده ناهموار باشد.چون در انتهای هرجاده ی پر پیچ و خم،نوری هست که نوید پایان خستگی را می دهد.فقط کافیست باورش کنیم و قدم برداریم...

اگر بیست جلسه رفتید و هنوز قطعی جواب نگرفتین بهتره اول یه آزمایش خون و هورمون بدید شاید مشکل داخلیه که لیزر جواب نمیده ، بعد از اصالت دستگاه مطمئن بشید چون قاعدتا باید توی هشت جلسه جواب بده

هیچ کدوم خوب نیستن کند با دردناکه سوختگی داره دقتش پایینه و موها رو بعد مدتی ضخیم میکنه و تیتانیوم بعد مدتی برگشت مو داره اگر تونستی با اشنایدر پلاس لیزر کن عالیه چهار طول موج داره بدون درده قابلیت لیزر موی کرکی داره و روشن کننده هست اصفهان کلینیک ریحان رو میشناسم

09217870776

اگر بیست جلسه رفتید و هنوز قطعی جواب نگرفتین بهتره اول یه آزمایش خون و هورمون بدید شاید مشکل داخلیه ...

چندبار آزمایش دادم مشکلی نداشتم همه چیز نرمال بوده

در مورد دستگاه هم حداقل ۵ کلینیک معتبر مختلف رفتم

پوستم خیلی سفیده و شنیدم روی پوست سفید تاثیر کمتره شاید بخاطر این باشه نمیدونم

من دستگاه سایناشور میرم عالیهههههههههه زیر بغلم ک اصلا در نمیاد واسه ج ن گ هم نبودم نرفتم الان حدودا از اخرین جلسم فک کنم اولای پاییز بود میگذره و هنوز هم بنظرم نیاز نیست برم

البته من بالا ۱۰ جلسه ک میشه چند ساله رفتم از همون جلسه دوم نتیجه گرفتم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز