2821
2789

من چند روزه به پیشنهاد جاریم شهدالعسل گرفتم معرکه است عین کرم اندازه یه عدس میزنی زیر بغلت دیگه بوی عرق تمامممم هیچ لکی هم نمیندازه عاشقش شدم

از کیش کالا خریدم ۲۶۵تومن من همه مامی استفاده کردم نهایت یک روز اثر داشت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای بچه ها یه چیزی پیدا کردم واسه عرق نکردن و بو نگرفتن زیر بغل اصن معجزه،پماد طور کوچیکه،اسمش شهدالعسل هستش،،،ببین اصلا باورم نمیشه،یه دونه از شهرستان خریدم عید الان پیداش نمیکنم حتی گوگلم کردم...اگه پیدا کردین یه بار حتما امتحانش کنین.حدودا ۱۷۰ اینا بود

از مام صابونی و اسپری پودری نیوا استفاده کن باز تا حد زیادی جلوش رو میگیره

اگه لباست آستین حلقه ای نیست ،پد بچسبون به لباست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
یه کرمم هست یخورده گرونه ولی وقتی میزنی عرق نمیکنی اکرم بکنی عرقت بو نمیده من واسه شوهرم خریدم

من اصلا عرقم بو نمیده، فقط از زیر بغل عرق میکنم اونم وقتی ک میرم بیرون

درخواست دوستی نیا لطفا،

پد زیر بغل. فقط تو دیجی کالا دیدم. بسته بندیش بنفشه برندش یادم نیس.زیاد میخریم. اما خیلی گرون میفته

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز