2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم؟

221 بازدید | 10 پست

من ۱۷سالمه و ۸ماهه ک زندگی مشترکمو شرو کردم شوهرم اصلا بهم محبت نمیکنه،فقد برا رابطس ک سمتم میاد،من بهش نیازامو میگم با قهر با دعوا با خنده همه جوره گفتم ولی انجام نمیده،الانم ک خانوادشم باهام خیلی بد شدن.

واقعا دیگ نمیتونم میخوام ب خانوادم بگم

بنظرتون بهترین کار چیه؟

خودت باش.مگ خودت چشه:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید با مشاور مطرح کنین این مشکل رو. 

خیلی مهمه که از اول همینطوری بوده همسرتون یا با گذر زمان تغییر کرده؟ رفتار بچگانه ای نداشتین که باعث دلزدگی همسرتون یا خانوادش شده باشه؟ و خیلی سوال های دیگه و راه حل هاش که از عهده ی یه مشاور خانواده ی خوب برمیاد

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
باید با مشاور مطرح کنین این مشکل رو.  خیلی مهمه که از اول همینطوری بوده همسرتون یا با گذر زمان ...

اول بهتر بود،بعد عروسی ک خیال همشون راحت شد تغییر کردن یهو من سنم کمه ولی تو برخوردم و حرفام خیلی دقت میکنم،من خیلی سرد شدم،از خونمم بدم میاد دیگ سخته تحملش مث زندونه

خودت باش.مگ خودت چشه:/