2821
2789
عنوان

خاطره ترسناک دارین

773 بازدید | 12 پست

نمیدونم چرا یسری چیزا رو باور ندارم اگه براتون پیش اومده تعریف کنید

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم شاید ترسناک نیست شایدم برای من نیست اما وقتی باردار بودم تو خواب و بیداری یعنی تازه چشمامو بستم که بخوابم یهو صدای پدر بزرگم رو شنیدم و نشستنش رو روی تخت ووقتی تونستم چشمامو باز کنم که از در اتاق بیرون رفت نترسیدم فقط گریم گرفت

🦋The lord is my light and my salvation

از اینکه بفهمی هیچکسی برات نمونده

حس تنهاییش یکم عجیبه

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

کسی باورش نمیکنه

اما دوست دارم بشنوم

نمیدونم شاید ترسناک نیست شایدم برای من نیست اما وقتی باردار بودم تو خواب و بیداری یعنی تازه چشمامو ب ...

روحشو دیدی احتمالا

روحشو دیدی احتمالا

اصلا چیزی ندیدم چون نه میتونستم چشمامو باز کنم و نه حرفی بزنم فقط صدا میشنیدم و وقتی نشست روتخت حسش کردم و وقتی از در اتاق خواب بیرون رفت بعد یهو چشمام باز شد

اصلا چیزی ندیدم چون نه میتونستم چشمامو باز کنم و نه حرفی بزنم فقط صدا میشنیدم و وقتی نشست روتخت حسش ...

پیش میاد، منم یبار تو خواب خودمو از بالا میدیدم بعد خودم به خودم حمله کردم و دقیقا اون لحظه تو واقعیت حسش کردم که یکی دستاش رو کمرم بود.. خیلی برام عجیب و ترسناک بود

پیش میاد، منم یبار تو خواب خودمو از بالا میدیدم بعد خودم به خودم حمله کردم و دقیقا اون لحظه تو واقعی ...

ببین خواب که اصلا خیلی عجیبه مثلا دقت کردی تو خواب نمیتونی شماره بگیری یا آدم درست و حسابی نمیتونه با گوشی کار کنه

2823
2791
2779
2792