بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم شاید ترسناک نیست شایدم برای من نیست اما وقتی باردار بودم تو خواب و بیداری یعنی تازه چشمامو بستم که بخوابم یهو صدای پدر بزرگم رو شنیدم و نشستنش رو روی تخت ووقتی تونستم چشمامو باز کنم که از در اتاق بیرون رفت نترسیدم فقط گریم گرفت
اصلا چیزی ندیدم چون نه میتونستم چشمامو باز کنم و نه حرفی بزنم فقط صدا میشنیدم و وقتی نشست روتخت حسش کردم و وقتی از در اتاق خواب بیرون رفت بعد یهو چشمام باز شد
اصلا چیزی ندیدم چون نه میتونستم چشمامو باز کنم و نه حرفی بزنم فقط صدا میشنیدم و وقتی نشست روتخت حسش ...
پیش میاد، منم یبار تو خواب خودمو از بالا میدیدم بعد خودم به خودم حمله کردم و دقیقا اون لحظه تو واقعیت حسش کردم که یکی دستاش رو کمرم بود.. خیلی برام عجیب و ترسناک بود
فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم