niloo74 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 281 عنوان خانومایی که زایمان کردن یه مین تشریف بیارین 143 بازدید | 22 پست کیا بعد زایمانشون شکمشون شل و افتاده نشد و ترک پوستی نداشتن؟لطفا بگین اخه برام سوال شده ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل عاشقان نمیرقصیدیم 1397/03/09 | 09:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 برا من شل و افتاده نیست ترک هم خیلی کم دارهشکمم زیاد بزرگ نبود تو بارداریکرم ضد ترک بارداری ماستلا هم میزدماضافه وزنم هم تو بارداری کم بود فقط ۸ کیلو فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
almas5 عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 8382 من شکمم شل نشد ولی ترک پوستی دارم البته بعد از زایمان دوم ترک پیدا کردم و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد
niloo74 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 281 برا من شل و افتاده نیست ترک هم خیلی کم داره شکمم زیاد بزرگ نبود تو بارداری کرم ضد ترک بارداری ماست ... قیمت کرمش چند بود عزیزم ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
شيطون_بلاي_زرشكي عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 8487 دکتر میگه ژنتیکیه این موضوعمامان و خاله های من اصلا ترک ندارن شکمشون شل نشدهاما عمم افتضاحه..،ببینم شانس من چی میشه...
شيطون_بلاي_زرشكي عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 8487 روغن بادام خوبه واسه جلوگیری از ترک؟؟ بایو اویل بخر
niloo74 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 281 دکتر میگه ژنتیکیه این موضوع مامان و خاله های من اصلا ترک ندارن شکمشون شل نشده اما عمم افتضاحه..،بب ... واااای نگو.منم همینطور اما برعکس.عمه هام اصلا ترک ندارن و شکمم ندارناما مامانم شکمش ترک داره و شل شده.اما مامان مامانم شکمش صافه.انگار ن انگار.حالا نمدونم ب کی میرم من ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 قیمت کرمش چند بود عزیزم اونموقع حدود ۱۰۰تومن۴ سال و خورده ای پیشالبته من نمیخریدم چون شوهرم تو داروخانه کار میکنه برام تستر میاورد😁😁😁😁 فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 کرم بعد زایمان هم داره اونممیزدم فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
niloo74 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 281 اونموقع حدود ۱۰۰تومن ۴ سال و خورده ای پیش البته من نمیخریدم چون شوهرم تو داروخانه کار میکنه برام ... خووووشش به حالتون.باید بگم تو دوران بارداری شوهرمنم بره داروخونه کار کنه برام بیاره😂😂😂 ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
مامان_آوا_جون عضویت: 1395/10/09 تعداد پست: 1810 قیمت کرمش چند بود عزیزم من کلی کرم و روغن استفاده کردم ولی ترک شد.جنس پوست خیلی اهمیت داره.به نظرم خرج نکن و تلاش هم نکن هر چه بادا باد.ایشالا از اون پوست خوبایی .ترک نمیشی. یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 خووووشش به حالتون.باید بگم تو دوران بارداری شوهرمنم بره داروخونه کار کنه برام بیاره😂😂😂 😁😁😁😁😁 فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
niloo74 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 281 من کلی کرم و روغن استفاده کردم ولی ترک شد.جنس پوست خیلی اهمیت داره.به نظرم خرج نکن و تلاش هم نکن هر ... من بعد ازدواجم ۱۰کیلو وزنم زیاد شد.کنار رون هام یکم ترک داره ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل عاشقان نمیرقصیدیم