2777
2789

کیا بعد زایمانشون شکمشون شل و افتاده نشد و ترک پوستی نداشتن؟لطفا بگین اخه برام سوال شده

ما گر ز سر بریده میترسیدیم  در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

برا من شل و افتاده نیست ترک هم خیلی کم داره

شکمم زیاد بزرگ نبود تو بارداری

کرم ضد ترک بارداری ماستلا هم میزدم

اضافه وزنم هم تو بارداری کم بود فقط ۸ کیلو

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من شل و افتاده نیست ترک هم خیلی کم داره شکمم زیاد بزرگ نبود تو بارداری کرم ضد ترک بارداری ماست ...

قیمت کرمش چند بود عزیزم

دکتر میگه ژنتیکیه این موضوع مامان و خاله های من اصلا ترک ندارن شکمشون شل نشده اما عمم افتضاحه..،بب ...

واااای نگو.منم همینطور اما برعکس.عمه هام اصلا ترک ندارن و شکمم ندارن

اما مامانم شکمش ترک داره و شل شده.اما مامان مامانم شکمش صافه.انگار ن انگار.حالا نمدونم ب کی میرم من

قیمت کرمش چند بود عزیزم

اونموقع حدود ۱۰۰‌تومن

۴ سال و خورده ای پیش

البته من نمیخریدم چون شوهرم تو داروخانه کار میکنه برام تستر میاورد😁😁😁😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

کرم بعد زایمان هم داره اونم‌میزدم

اونموقع حدود ۱۰۰‌تومن ۴ سال و خورده ای پیش البته من نمیخریدم چون شوهرم تو داروخانه کار میکنه برام ...

خووووشش به حالتون.باید بگم تو دوران بارداری شوهرمنم بره داروخونه کار کنه برام بیاره😂😂😂

قیمت کرمش چند بود عزیزم

من کلی کرم و روغن استفاده کردم ولی ترک شد.جنس پوست خیلی اهمیت داره.به نظرم خرج نکن و تلاش هم نکن هر چه بادا باد.ایشالا از اون پوست خوبایی .ترک نمیشی.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

خووووشش به حالتون.باید بگم تو دوران بارداری شوهرمنم بره داروخونه کار کنه برام بیاره😂😂😂

😁😁😁😁😁

من کلی کرم و روغن استفاده کردم ولی ترک شد.جنس پوست خیلی اهمیت داره.به نظرم خرج نکن و تلاش هم نکن هر ...

من بعد ازدواجم ۱۰کیلو وزنم زیاد شد.کنار رون هام یکم ترک داره