2821
2789
عنوان

آقایون بیایید درمورد قد خیالتونو راحت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5321 بازدید | 49 پست

این ویژگی هایی که گفتم یعنی اعتماد به نفس و بلوغ روانی و... چیزایی نیست که بشه در بلند مدت نقشش رو بازی کرد باید در شخصیت آدم بشینه دنبال میانبر نباشین اگر قد بلند هم بودین نتجیه همین بود. دختر وقتی میبینه صدای و نگاه شما بوی ضعف و تشنگی میده جوری با شما رقتار میکنه انگار اصلا وجود ندارین ولی وقتی به این ذهنیت برسین که من یه انسان با ارزشم و اون دختر هم همین طور خود به خود زبان بدنتون تغییر میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درستهاتفاقا منم همین مورد رو به طور خلاصه توی یکی از تاپیک ها به یه آقا گفتم

علت مخالفت بعضی خانوما چیه به نظرتون؟ آیا این به نظرتون برای بعضی خانوما قد خیلی مهم تره یا برداشت متفاوتی وجود داره؟

البته من خودم پسرم دختر نیستم ولی مطالعاتی که در حیطه روانشناسی داشتم و تجربه و چیزایی که دیدم منو ب ...

فکر کردم خانمی ببخشید

دقیقا درست گفتی منم موافقم

آدمهایی که ماشه ی احساسی ما رومیکشن ،درواقع آینه ی ما هستن که خودمون رو نظاره کنیم،کار ما تغییر اون آدمها نیست کار ما مشاهده خودمون هست...

ردمیکنم شوهرم قدبلنده و سالهاست کمرنگ نشده همونقدر مثل روز اول ازلحاظ سک... و فیزیکی برام جذابه که ...

اگر همسرتون ویژگی های شخصیتی ای که گفتم رو نداشت بازم قد بلندش به تنهایی جذابش میکرد براتون؟ به نظرتون اکثر دخترا پسر قدبلندی رو ترجیح میدن که توی اون ویژگی های شخصیتی متوسطه یا پسری با قد متوسط رو ترجیح میدن که در اون ویژگی های شخصیتی قویه؟ ضمن اینکه قدی که ازش به عنوان کوتاه دارن یا میکنن ۱۷۴ هستش که کمی از ميانگين پایین تره و در محدوده متوسطه! من خودم قدم بالای ۱۸۰ هستش و هرگز حس نکردم دخترا با صرف قدم بهم جذب میشن بیشتر وقتی ازم اعتماد به نفس و شخصیت جذاب میدیدن جذب میشدن

انقدر آسمون ریسمون بهم نبافین شما ب دختری ک حداقل های زیبایی رو نداشته باشه پستی بلندی رو بدنش نداشته باشه حتی سلام نمیدین اوت وقت میخواین یکی بیاد با پسرای کوتاه ازدواج کنه

لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 😒🎀

من نمیدونم این پسرای نی نی سایت اومدن مگه از همین سایت دختر ببرن که حرف دخترای اینجا براشون مهمه

من از پسرای دهند بین بدم میاد

از پسرای که بی عرضه بدم میاد

از پسرایی که خیلی دور دختران بدم میاد

از پسرایی که خودساخته نباشن بدم میاد

از پسرای که دروغگوعن بدم میاد

از پسرایی که تو مجازی دخترنما هستن یا دختربازی میکننم بدم مییاد

از پسرایی که اعتماد به نفس ندارن بدم میاد

از پسرایی که گریه میکنم بدم میاد

از پسرایی که هیزن بدم میاد

از پسرای بیکار هم بدم میاد

یعنی کسی که اینا رو نداشته باشه قدو قیافش برام مهم نیست فقط بهم احترام بزاره مهربون باشه

روحی و حیاتی و انت حبی ...یا لتسوه کلشی یا عینی و رومشی انت مو علی الگاع انت اب دمی تمشی .......1405Zohal.

اگر همسرتون ویژگی های شخصیتی ای که گفتم رو نداشت بازم قد بلندش به تنهایی جذابش میکرد براتون؟ به نظرت ...

گفتید روانشناسید؟

به نظرم سعی نکنید پنجاه درصد جمعیت دنیا یعنی خانما رو تو یه چارچوب ثابت جا بدید. مبلیون ها نوع سلیقه وجود داره

خانمای سطحی هم به اندازه آیایون سطحی زیادن که ملاک اول و دوم و سوم و دهمشون ظاهر و فیزیک بدنیه

انواع دیگه خانما و آقایون هم زیادن گه ملاکای مختلفی دارن که یکیش قد و هیکله

به نظرم اگه قصد دلداری دارید، بگید قطعا یکی پیدا میشه که شما رو به همون شکلی که هستید بخواد و دوست داشته باشه، مگر اینکه شما دنبال یه چیز غیرنرمال باشید که در سطح خودتون نیست

مثلا مردی که دوست داره زنش از تودش بیست سانت بلندتر باشه احتمال اینکه یکی باب طبعش پیدا کنه کمتره اما دنبال یکی هستید که به خودتون بیاد، پیداش میکنید و نیاز نیست نگران باشید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز