2821
2789
عنوان

آقایون بیایید درمورد قد خیالتونو راحت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5321 بازدید | 49 پست
علت مخالفت بعضی خانوما چیه به نظرتون؟ آیا این به نظرتون برای بعضی خانوما قد خیلی مهم تره یا برداشت م ...

مخالفت با چه چیزی؟

هر کس برداشت متفاوتی داره اما من خودم به عنوان یه خانم درسته دوست ندارم قد آقا کوتاه تر از خودم باشه اما مثل بعضی از خانوما که دوست دارن خیلی بلند تر هم باشه نیستم و به نظرم مهم تر از همه چیز اخلاق هاست که بتونه با همدیگه جور در بیاد

بعضی موقع ها هم قد آقا بلند هست اما وقتی رفتار های نابجا از خودش نشون بده چه فایده ای داره

دلا خو کن به تنهایی که این حال تو می ارزد به تن هایی که سرهاشان فقط فکر هوس دارد

قد رو بعنوان یک معیار اصلی نمیشه حساب کرد خیلی ویژگی ها و شرایط هستن که صد برابر از قد مهم تر هستن در ضمن بنی آدم بنی عادته هر جوری باشه بعد از یه مدتی ما بهش عادت میکنیم و دیگه اون اهمیت اولیه رو نداره

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهشون اعتماد بنفس نده بزار نگران باشن😂😐

عزیز جذابیت مرد به اعتماد به نفسشه وقتی اعتماد به نفسشون پایین باشه شما دایره گزینه هاتون محدود میشه فکر نکنین اگه عزت نفس پسرا پایین باشه توقعات و استاتدار زیباییشون رو پایین میارن چون مسئله جذب دو جنس به همدیگه کاملا یه حیطه روانشناختی و علمیه و ثابت شده که این اتفاق نمی افته 🥲

عزیز جذابیت مرد به اعتماد به نفسشه وقتی اعتماد به نفسشون پایین باشه شما دایره گزینه هاتون محدود میشه ...

عزیزم چقدر خوبی

من شوخی کردم

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

من سال اول دانشگاه یه همکلاسی پسر داشتم که زبون باز و شوخ طبع بود ولی قدش شاید ۱۶۰ بود ولی با دخترای ...

اونم اعتماد بنفسش الکی و کاذب بوده هیچ کارخونه داری عقلشو از دست نداده دخترشو بده دست همچین آدم راحت طلبی

اون بنده خدا مشکلش قد خودش نبود مشکلش این بود که با اون قد دختر بالای 170 میخواست

یه سوال اگه دختر و پسر هر دو با هم اوکی باشن مشکلش چیه که پسره کوتاه باشه دقیقا؟ مهم اینه که هر دو باهاش اوکین

یه سوال اگه دختر و پسر هر دو با هم اوکی باشن مشکلش چیه که پسره کوتاه باشه دقیقا؟ مهم اینه که هر دو ب ...

شما خودت داری میگی هردو با هم اوکی باشن
اوکی و خوب بودن یعنی مشکلی هم نیست دیگه
سوالتون مردوده :))

اگر همسرتون ویژگی های شخصیتی ای که گفتم رو نداشت بازم قد بلندش به تنهایی جذابش میکرد براتون؟ به نظرت ...

کامل خوندین؟نوشتم تنهاملاکم نبود

ازنظر روانشناسی هم زن و مرد اولین چیزی که میبینن و جذبش میشن ظاهره و ثابت شده برای آقایون، قدِ بلند یکی از نشانه های جذابیته که خانمهارو جذب میکنه

درسته. قدبالای ۱۸۰ همیشه هم جذب نمیکنه چون قد بلند بدون اندام خوب اصلا جذاب نیست

چون مثال درموردشوهرم بوددارم میگم. من اول ظاهرش جذبم کرد،اگه ظاهرش جذبمنمیکرد نمیرفتم سراغ معیارهای بعدی. اگه بقیه معیارهامو نداشت بخاطر قدش که باهاش ازدواج نمیکردم که

ازنظر روانشناسی هم درستش همینه چون اگه ظاهرشو نپسندیدی نباید بری جلو چون هرگز عادی نمیشه و شکنجه میشی

البته اینطور نیست که مردهای قدکوتاه لاغرچاق وووو وارد رابطه نمیشن . اطرافم دارم میبینم همشون توی رابطن .

نباید اینو بگم ولی پای حرف خانمهاشون میشینیم بین حرفاشون میشنویم که کاش شوهرشون اون قدوبالا و اندام جذاب رو داشت.

به زبون میگن ظاهرش مهم نیست همینجوری دوسش دارم، مهم اخلاق و خوبیاشه ولی عمیق که بشی میبینی اینطور نیست،همیشه یه خلا یا حسرت هست

دقیقا مثل آقایونی که بایکی ازدواج میکنن اما از نگاه به زن خوشکل و پلنگم بدشون نمیاد حتی بهترینشون

اگه اشتباه میکنم یا اطلاعاتی دراین زمینه دارین خوشحال میشم بشنوم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز