2821
2789

دوستان تازگی مدام تاپیک هایی زده میشه که میگن قدمون کوتاهه و جذاب نیستیم و هیچ دختری باهامون ازدواج نمیکنه میخوام بر اساس اونچه خوندم و دیدم و تجربه کردم به شما بگم اشتباه میکنین. توضیحاتی که میدم رو خانوما میتونن نقد و اصلاح کنن اگر اشتباه میکنم. ببینین قد و کلا ویژگی های ظاهری شما بیشتر در مراحل اولیه تاثیر گذاره توی همون مراحل اولیه هم ویژگی های ظاهری دیگه مثل زبان بدن و نگاه شما تاثیرش ممکنه خیلی بیشتر از قد باشه. در مراحل بعدی نقش قد حتی کمرنگ تر میشه مهم عوامل جذابیت این ویژگی هاست:

۱_اعتماد به نفس و عزت نفس ۲_شوخطبعی ۳_بلوغ روانی

۴_اقتدار شخصیت مردانه

درواقع این ویژگی ها از شما نه فقط یه مرد جذاب بلکه یه مدیر موفق و یه پدر و همسر خوب میسازه ففط مورد زنان میل جنسی و عاطفی هم ایجاد میکنه. شما وقتی عزت نفس بالا و سالم داری ناخودآگاه با رفتارت این پیام رو به دختر میدی که من یه با ارزشم همون طور که تو با ارزشی. به دختر به چشم یه انسان با ارزش نگاه میکنی نه یه کالای گرون قیمت و همین ذهنیت خودش رو در نگاهت و زبان بدنت نشون میده و دختر این حس میکنه و بهت جذب میشه حتی در تون صدا متجلی میشه

من سال اول دانشگاه یه همکلاسی پسر داشتم که زبون باز و شوخ طبع بود ولی قدش شاید ۱۶۰ بود ولی با دخترای قد بلند وارد رابطه میشد حتی در یه مورد با دختری وارد رابطه شد که قدش بالای ۱۸۰ بود و از اکثر پسرا بلند تر بود و به شدت جذاب و پولدار بود در حالی که این پسر یه سمند داغون داشت و خونشونم تقریبا بیرون شهر بود فرم بدنشم جالب نبود چون لگن بزرگی داشت ولی دخترایی جذبش میشدن که هم جذاب بودن هم پولدار خودش میگفت میخواد با دختر یه کارخونه دار ازدواج کنه که خواهر یا برادری هم نداشته باشه

درسته عزیزم

به نظرم مردی که به خودش حس ناکافی بودن داره و اعتماد بنفس نداره و دنبال تاییده خیلی بد تره

آدمهایی که ماشه ی احساسی ما رومیکشن ،درواقع آینه ی ما هستن که خودمون رو نظاره کنیم،کار ما تغییر اون آدمها نیست کار ما مشاهده خودمون هست...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای من قد مهم نیست از خودم بلند تر باشه کافیه

از یه پسری خوشم میومد قدش 174 بود بقیه میگفتن کوتاهه ولی بنظرم خیلی معمولی و مناسب بود واسه خودم که 164 ام

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨عرزشی ها در تاپیکم شرکت نکنند و روم ریپ نزنند 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

درسته عزیزمبه نظرم مردی که به خودش حس ناکافی بودن داره و اعتماد بنفس نداره و دنبال تاییده خیلی بد تر ...

دقیقا قدشون باعث میشه فکر کنن جذاب نیستن و این فکر باعث میشه اعتماد به نفس پایینی پیدا کنن و این موضوع باعث میشه واقعا جذاب نباشن پیشبینی خود کامبخش

درسته عزیزمبه نظرم مردی که به خودش حس ناکافی بودن داره و اعتماد بنفس نداره و دنبال تاییده خیلی بد تر ...

البته من خودم پسرم دختر نیستم ولی مطالعاتی که در حیطه روانشناسی داشتم و تجربه و چیزایی که دیدم منو به این نتیجه رسوند که قد اونقدرا هم مهم نیست. خودم قدم نسبتا بلنده و هیچ وقت حس نکردم دخترا بخاطرش بهم جذب میشن در عوض به اعتماد به نفس و شوخطبعیم جذب میشدن.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز