2789
عنوان

دیگه نمیدونم چیکار کنم

251 بازدید | 13 پست

تعطیلات عید بود رفته بودیم عید دیدنی از اونجا برگشتیم خونه بابام اینا

ساعت ۱۰ونیم اینا میشد. همسرم بهم گفته بود که قراره با دوستاش بره گیم منم اوکیم (تنها تفریح همسرمه اونم هرچندوقت یبار، به اصرار خودم میره چون نمیخوام حس تنهایی کنه و همش تو فکر باشه)

خلاصه همسرم رفت من تو حال نشسته بودم با خواهرم میگفتیم میخندیدیم مامان و باباهم رفته بودن بخوابن ۱۲ونیم بود مامانم هی اومد گفت پس نیومده؟ نگران شدم

من گفتم چرا نگران شی تا ۱ونیم اینا طول میکشه

بابام اومد یه دعوایی راه انداخت حرفای زشتی زد که اره تورو اینجا گذاشته معلوم نیست کجا رفته

خیلی ناراحت شدم خیلی، چندبار بهشون گفتم خودمون تصمیم گرفتیم و هرشب نیست ولی حرف خودشو زد

اخر گفتم به شما ربطی نداره بازم حرفشو زد

طرفای ۱ یا ۱ونیم بود همسرم اومد بابام نمیزاشت برم

خودم وسایلمو برداشتم تندی دویدم رفتم بابامم اومد دقیق یادم نیس چی گفت ولی

حس شکستن کردم حدود ۱ماه باهاشون حرف نزدم انقد حالمون بد بود حرف زدن یادم رفته بود..

حالا اخیرا مامانم زنگ زده بود شماره ش افتاده بود زنگ زدم ناراحت بود رفتم دیدنش ولی دیگه خیلی کم میرم هفته ای یبار شاید اونم وقتی بابام نیست.

حالا بهم میگن همسرتم بیاد! ولی اعصابم خراب میشه چون اونا همیشه به رفتارای همسرم ذره بین میزارن و حتی رفتاری هم بی منظور باشه بد برداشت میکنن

همسرم نمیخواد بیاد منم راضی نیستم.

(خیلی طولانی شد ببخشید)

تو هم زندگی خودتو داری فقط مراقب باش افراط و تفریط نکنی زیادی به همسرت در و بال نده مردها همین جوری هم ذاتا جوگیرند

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

کارخوبی کردی پشت همسرتو گرفتی...وقتی میدونی همسرت مقصر نیست نباید اجازه بدی کسی از برگ گل نازکتر بگه.

شوهرتم مجبور نکن ک بیاد نیاد خودش دوس داشت میادباهات.

اول آخر زن و شوهر میمونن واسه هم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کارخوبی کردی پشت همسرتو گرفتی...وقتی میدونی همسرت مقصر نیست نباید اجازه بدی کسی از برگ گل نازکتر بگه ...

خواهرم میگه بزرگش میکنی

درحالیکه مساله بزرگ هست من فقط نمیخوام دخالتی باشه تو زندگیمون

بخدا انقد شده شبایی که از فکر مشکل تا صبح بیدار بودیم

قدم میزدیم الان موهامون سفید شده ولی هیچی به کسی نگفتیم تنها بودیم

تو هم زندگی خودتو داری فقط مراقب باش افراط و تفریط نکنی زیادی به همسرت در و بال نده مردها همین جوری ...

میدونم ولی سعی میکنم یکم فضا بهش بدم میگم شاید حرفایی که نمیتونه بهم بگه به دوستش بگه

اولو اخر زنو شوهرن ک برای هم میمونن.منم سالی یبار شوهرمو ب زووووور میفرستم ۲شب با دوستاش بره مسافرت.چقدر درگیر منو قسطو زندگیو این چیزا باشه طفلی.کار خوبی میکنی.

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

ادم وقتی ازدواج میکنه باید تعادل بین دو طرف رعایت کنه

شما خودت به مادر همسرت توهین کنی صددرصد جواب بدی میگیری ازش... بعد بخاطر همسرت تو روی پدرت وایسادی؟ بنظرم دیگه قهر کردن نداشته بعد چند روز میرفتی توضیح میدادی قدیمیا که نمیدونن گیم زدن چیه

پدرتم نگران بوده گفته نکنه شوهرت با کسی رفته جایی بعد از نظر خودت سر گیم زدن شوهرت زست نیست یه ماه با خانوادت قطع ارتباط کردی؟

نمیدونم واقعا من نه جای شمام نه خانوادت ولی بشخصه بخاطر شوهرم تو روی خانوادم واینمیسم چون پناه اول و آخرم اونان و ممکنه فردا شوهرم همین فاصله بین من و اونا بر علیهم استفاده کنه

آرزو میكنم در ناباورانه ترين حالت زندگيتون، اون اتفاق قشنگى كه فكرشم نمیکنيد بيفته💚🌱

ادم وقتی ازدواج میکنه باید تعادل بین دو طرف رعایت کنهشما خودت به مادر همسرت توهین کنی صددرصد جواب بد ...

عزیزم خیلی سعی کردم

قبلا هم چندبار ازم پرسیدن و منم گفتم کاملا مودبانه

این دفعه هم با حوصله جواب دادم ولی دیگه دیدم دارن رسما تهمت میزنن

شما اگه ببینی پدر و مادرت نگرانی شون انقد زیاده میگن بیا طلاق بگیر سر قضیه هیچ و پوچ میری طلاق میگیری؟

اون همه واکنش نشون دادنشون اشتباه بود.

من زندگی مجردیم خیلی محدودیت داشتم خیلی زیاااد هنوزم ک هنوزه استرسشو دارم و شبا از خواب میپرم.

نمیخوام بازم کنترل شیم با برچسب نگرانی زندگیم بپاشه

عزیزم خیلی سعی کردمقبلا هم چندبار ازم پرسیدن و منم گفتم کاملا مودبانهاین دفعه هم با حوصله جواب دادم ...

توام حق داری هم شوهرت دوست داری هم بهش اعتماد داری

ولی اینطور واکنش نشون دادن و بروز دادنش جلو همسرت اشتباهه

باید زودتر آشتی میکردی

شوهرت دلیل قهرت با خانوادت نپرسید؟ اگه پرسید نباید میگفتی بهت تهمت زدنا اونوقت با خانوادت سرد میشه

آرزو میكنم در ناباورانه ترين حالت زندگيتون، اون اتفاق قشنگى كه فكرشم نمیکنيد بيفته💚🌱

توام حق داری هم شوهرت دوست داری هم بهش اعتماد داریولی اینطور واکنش نشون دادن و بروز دادنش جلو همسرت ...

خودش شنیده بود صدامون خیلی بلند بود

از طرفی بابام دم در نمیدونم بهش چی گفت انقد ناراحت بودم گوشام نشنید میدونی دیگه پرده ای نمونده خانوادم خیلی سریع خودشونو نشون دادن..تازه این اولیش نیست

کار خوبی کردی ک پشت همسرت رو گرفتی ولی اونا هم خوشبختیت رو میخوان

اخه اینجوری؟؟

سر هیچ و پوچ چرا باید دعوا بشه؟

مگه من ناراحت بودم یا پیزی بهشون گفتم؟!

کنترل گرن