2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 34058 بازدید | 341 پست
هر کس صلاح خودش رو بهتر میدونه ما ندیدیمش پس قضاوت نمیکنیم هر طور خودت صلاح دونستی و اینکه بنظرم از ...

اینطور نیست افرادی هستن که توی جاهایی از زندگی صلاح زندگی شون رو نمیدونن و نیازه با افراد عاقلتری مشورت کنن بخواست و لطف خدای متعال

بنا به فرموده خدای متعال در قرآن کریم ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها باتقواترین انسانهاست بخواست الهی🌱در اصل هر تفکری، هر حرفی، هر کاری و در کل هر چیزی را که خدای متعال تایید بفرماید ، درسته🌱خدای متعال امر به معروف و نهی از منکر رو واجب کرده و این وظیفه ماست هر جایی که لازمه سعی کنیم امر به معروف و نهی از منکر کنیم بخواست برای رضای خدای بزرگ🌱هر کسی نسبت به مقدسات و انسانهای خوب هر حرف بدی بزنه با حرفهای بدش چیزی از ارزش مقدسات و یا خوبان کم نمیشه و بدیهاش به خودش برگرده إن شاءالله تعالی. وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم...

اون اکسم بود الان باهاش کات کردم چون بابام اگه میفهمید آشوبی به پا میکرد این یکی پدرش با پدرم همکار ...

ارزش انسانها به شهری و روستایی بودن و مادیات و ظواهرشون نیست بلکه به تقواست و گرامی ترین انسانها باتقواترین انسانهاست بخواست الهی. اینطور نیست که انسانهایی که توی شهر زندگی میکنن همه سطحشون بالا باشه و کسایی که توی روستا هستن سطح پایین هستن بلکه خوب و بد وجود نداره و نباید به این دید انسانها رو سنجید و این اصلا درست نیست بخواست خدای بزرگ

در کل دوستیهای ناحق و بدون ظرفیت که باعث مفسده و فتنه میشه خیلی بد و زشته بخواست خدای متعال.

تا وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم👈👈 هر چه خوبی از خداست ، بین بندگان خدا، بهترین واسطه خیر ، انبیاء و اولیاء خدا بخصوص حضرت محمد و عترت و نزدیکان پاکش علیهم السلام هستن به لطف و خواست خدای متعال❤️کل مخلوقات بخاطر وجود حضرت محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم خلق شده اند❤️ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها با تقواترین انسانهاست❤️پيامبر اکرم (ص) فرمود: هر سبب و نسب در روز قيامت بريده و منقطع مىشود مگر آنچه از سبب و نسب من باشد❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بودم... میگفتم دیگه ریخت تو نبینم... مرتیکه هر چه قدر پولدار بشه... مگه برده ای که خونه پدر ومادرت نری... اون زن میخواد یا برده... 😑

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

عزیزم یعنی خود شما بعدازاین همه چیزهای منفی که ازاین آقا گفتید بازهم به فکر ازدواجید..منتظری نینیسایتی ها چه فرجی واست بکنند ..برودخترجان کلاهتوقاضی کن ..ازمن بتو نصیحت پدرومادرت همیشه خط قرمزت باشند ..خوشبخت ترین باشی ...🌷🌷

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

به عنوان مشاور بهتون میگم بله،این خواسته زورگویانه و کنترل گرایانه اس و باید خیلی جدی بهش نگاه کنی.

اولا دیدن خانوادت حق طبیعیته و نباید اجازه بدی مشروط به اجازه همیشگیه شوهرت باشه

دوم اینکه وقتی از الان اینو میگه یه هشدار جدی درباره کنترل گری و محدود کردن دایره ارتباطات توعه

موضوع مهریه هم که بحثش جداست اما نباید باعث شه تو از حقت بگذری

راجب سابقه مصرف موادشم باید خیلی جدی مسئله رو بررسی کنی

الان چیزایی که از نظر منه مشاور تو حرفاش نگران کننده اس ایناست ،میخاد قدرت تصمیم گیریه تورو تو دستش بگیره ،از الان داره مرزهای تورو تست میکنه

ممکنه بعد از ازدواج این کنترلگری بیشتر بشه

به نظر من هیچوقت تحت فشار تصمیم نگیر و این هشدارا رو جدی بگیر و بخاطر ملک و ماشین آینده خودت رو تباه نکن

این درسته اوضاع ش خوبه ولی برات ۲ دو ۲ تا زیاد میکنه

بعدشم الان رک و پوستکنده همه چیو داره میگه

بدون هیچ پروایی

تو مویی هستی او چنگ این یارو

یه مدت عقب نشینی کن ببین واکنش چیه محکم باش

تا فک کن تا به نتیجه برسی

2823
2791
2779
2792