2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 34058 بازدید | 341 پست
سر و جمع سرمایه اش چقدر میشه که میتونی با کم دیدن والدین و مواد مخدر کنار بیای!!!اگر متولد ۲۰۰۸ هستی ...

ببین زیاد تو جزییات نمیشم شناسایی نشم

5 تا مغازه داره که 3 از پدرش بهش رسیده ماشین سه تا داره یه ماشینش پرایده منم گفتم من با پراید کنار نمیام باید بالاترین ماشینتو بهم بدی موافقت کرد ولی گفت مهریه رسم نداریم ما

خونه دوتا داره یکی تو پایین شهر داده مستأجر یکی بالا شهر که دارن ساخت و ساز میکنن میگه بعد ازدواج همونجا میریم بقیشم نمیدونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه داری خودت میفروشی به پول حداقل مهریه ات بالا بگیر نه اینکه بشی برده حلقه بگوش رایگان

پسر رو دوست دارم برده چیه لاف از عروسی مجلل برام میزنه ولی میگه ما رسم نداریم مهریه بدیم و سلام

صدرصد قبول کنیا حیفه بخدا از دست میرهخبر داری قحطی پسر اومده ممکنه آخرین پسر جهان باشه حتی یه زنجیرم ...

🤣🤣

پروفسور ، آقایون هول و خواجه و بی همه چیز هوسران و هوسباز من یکی مرد هستم پیام ندید در ضمن من مردم الکی خودمو 3 ساله زن جا زدم ولی خسته شدم دیگه محض اطلاع تمام خانم ها و آقایان سایت. پس درخواست ندین و اگه درخواست قبول میکنم برای ایسگاگیریه آقایان بچ زاده و بی ناموس و ک*یر شقی و کونی ، بعد 3 سال خسته شدم تعلیقم کنید

بی احترامی نمیکنم ولی چقدر خوبه که آدم مخصوصا دخترا ارزش خودشونو بدونن!!بنظرم برای خودت ارزش قائل با ...

مگه من گفتم سریع بله رو گفتم میگم اگه امیدی بود درست شه نامزد میکنیم میبرمش مشاوره اگرم درست نشد تو اون همون نامزدی ولش میکنم

نه پس بمونم تو خونه پدرمو تحمل کنم ؟کنکور دارم انقد پر حرفه نمیذاره هم درس بخونم تازه این یه چیزش بو ...

عزیزم یه چیزی رو بهت میگم ن از روی شعار فقژ بخاطر اینکه خودشم تجربه اش کردم

پدرو مادر فقط دارن تلاش میکنن یجوری ازت محافظت کنن ولی ممکنه با رفتارربد بیانش کنن

تو همه خونه ها اختلاف هست مثلا من بیشترین اختلافم با بابامه یا جوابشو میدم یا بی اهمیت میگذرم

زمان کنکورم خیلی غر میزد بهم حتی یکی دوبار کتابامو جمع کردم گفتم دیگه نمیخونم

ولی ی بار ی نوت گذاشتم رو دیوار نوشتم ابن دختر میتواند....

بابام اومد زیرش نوشت دختر من حتما مبتواند😍

اونحا بود ک فهمیدم حتی غرم ک میزنه میخواد تلگنر بزنه ک مبادا درس نخونم

خانومای خوشگل هیچ وقت با هم پرابلم ندارن💋💄

این آدم پر از مشکله ، ازدواج با این آدم یعنی بدبختی مطلق :/حتی اگه کل جهان برای این فرد باشه ...

حتی با تمام خوبیاش بازم بده؟ بخدا بحث پول نیست فقط آدم وفاداریه متخشص و خوشتیپ که بایدم باشه چون پولداره به دلم نشسته چون انقد خوبیاش برام زیاد بود که بدیاش به چشمم نمیبینم

دوست عزیز، اولا که در این دوره و زمونه این آقا پولدار محسوب نمیشه. البته درسته همه چیز گرونه ولی یک ماشین معمولی و گوشی آخرین مدل ملاک پولداری نیست. دوماً همینطور که دیگران گفتند قاعدتا با این نشانه ها ایشون نمیاد پولش رو راحت برای شما خرج کنه. شما الان در دوران آشنایی باید با چشم و گوش باز دنبال نشانه بگردی چهارتا هم قرض کنی، ولی بعد ازدواج تا جای ممکن بر روی خطاهای کوچک چشمت رو ببندی، نه این که این همه نشانه هست که این آدم به درد نمیخوره به امید درست شدن بری بعد با خفت و دردسر، دور از جون برگردی. پسر خوب کم نیست. شما هم که روی دست پدر و مادرت نموندی، یکم صبر کن خدا بهترش رو سر راهت قرار میده که برای خانواده شما هم مثل پسرشون باشه نه اینکه جگر گوشهشون رو جدا کنه. به خدا ازدواج خوب باعث رشد شما میشه اما اگر بد باشه چندین خانواده همیشه اسیر همون یک انتخاب اشتباه هستند.

غلط کرده از مجلس عروسی شاهانه حرف میزد

به همین خیال باش دو روز بعد تو خونه حبس میکنه و میگه گوشی معمولی داشته باش متاسفم برات که به خاطر پول داری گند میزنی به زندگیت

سنت کمه خودتم عقل نداری ازدواجم بکنی آخرش به طلاق ختم میشه تورو به عنوان ...میخوادت بعد یه اسم واست ...

دختر برای اون کم نیست پس چرا فقط به من چسبیده منم نمیخوام به این زودیا زنش بشم

تفریحی میکشید الانم منم بعضی وقتا قلیان میکشم اعتیاد دارم یعنی ؟

بیشتر کسایی که اعتیاد داشتن دوباره به سمتش برگشتن

پروفسور ، آقایون هول و خواجه و بی همه چیز هوسران و هوسباز من یکی مرد هستم پیام ندید در ضمن من مردم الکی خودمو 3 ساله زن جا زدم ولی خسته شدم دیگه محض اطلاع تمام خانم ها و آقایان سایت. پس درخواست ندین و اگه درخواست قبول میکنم برای ایسگاگیریه آقایان بچ زاده و بی ناموس و ک*یر شقی و کونی ، بعد 3 سال خسته شدم تعلیقم کنید

2823
2791
2779
2792