2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 34058 بازدید | 341 پست

صدرصد قبول کنیا

حیفه بخدا از دست میره

خبر داری قحطی پسر اومده ممکنه آخرین پسر جهان باشه

حتی یه زنجیرم بخرین قبل ازدواج در خونه ام قبل رفتن قفل کنه

آخه بخاطر پول ؟؟؟

داری اینو قبول میکنی؟؟

۹۹ درصد فیکه

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه پول همه چی و تحمل میکنی؟چقدر حقیر

همه چی چی؟

من دارم میگم فقط این دوتا مورد بدی داشت فک کنم چون میدونه رابطم با پدرم بده سعی میکنه محدودم کنه نرم اونجا اعصابم داغون نشه وگرنه چرا باید بگه کمتر برو خونش

سر و جمع سرمایه اش چقدر میشه که میتونی با کم دیدن والدین و مواد مخدر کنار بیای!!!

اگر متولد ۲۰۰۸ هستی هنوز برات خیلی موارد هست

نظر آقایون برای من کاملا فاقد اهمیت هست پس در تاپیک های من شرکت نکنید و هرگز درخواست دوستی هم ندید

خب اگه امیدی به درست شدنش بود چی

شما مگه دکتر معالج مشکلات روانی پسر مردم هستی؟

آینده ات جوونی و زیباییت رو خرج درست کردن یه آدم مریض کنی که اخرشم معلوم نیست به قول خودت درست بشه یا نه که چی بشه؟ چندسالته؟ این حرف رو به خانوادت هم زدی؟ مواد مخدر هم که مصرف میکرده خب اینا رو نمیخوای ببینی ؟اگر یه روز دوباره رفت سمت مواد مخدر و مواد زد با چاقو افتاد دنبالت چی؟ یه بلایی سر بچه ات آورد چی؟ ففط نوک بینیت رو نبین چهارمتر اون طرف تر رو هم ببین

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

یارو عقده ای ندید بدید شکاک اعتیادی هست

بعد تو بخاطر ماشین چینی و ایفون تو دستش میخوای خودتو دستی دستی بدبخت کنی

مگه خونوادت از جوب پیدات کردن که خودتو انقد بی ارزش میکنی

اونم واسه کی؟ واسه یه تازه به دوران رسیده که خسیس معتاد

پولش بخوره تو سرش که همون پول رو قراره با منت بهت بده یا خسیس بازی درخواهد اورد. الان اینو میگه وای به حال اینده

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

نمیدونم چرا پسرای اینجوری ب تور من نمیخورن

انقدر دوست دارم دوست پسرم / شوهرم غیرتی باشن

بهم امر و نهی کنن و بگن اینجا نرو و فلان

ک منم در جواب یکی بخوابم تو گوشش و کار خودمو انجام بدم🤣

هرچی پسر اومد تو زندگیم خیلی مطیع بودن این لذتو هنوز تجربه نکردم

در جواب تایپک شما هم عرض کنم ایفون17و ماشین فلان

در زندگی با این ادم دردی از شما دوا نمیکنه

این ملک و املاک زمانی ارزشمنده ک با ی پسره خوش اخلاق و حامی زندگی کنی

با اینکه پول برای خودم خیلی مهمه ولی بازم اولویت دوممه اولویت اولم اخلاق و انسان بودنه

خانومای خوشگل هیچ وقت با هم پرابلم ندارن💋💄

مگه نمیگی وضع خانوادت متوسط هستش و چیزی کم نداری پس چته ک تو این سن کم با آین شرایط میخای ازدواج کنی و همش مثل ندیده ها پول پول میکنی

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
2823
2791
2779
2792