2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست
خیالپردازیه بابا پسر پولدار زورگوی جذاب 😂😂😂😂😂😂😂ولش کن بزار خیالبافی کنه

این فکر رفته سایت 98یا رمان دانلود کردهicon icon

#ارشام-تهرانیicon

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پول درمان همه چیزه خودم درمانش میکنم پسره رو حیفه از دست بره

من دیگ چی بگم بهت😐

این چ تفکریه

هیچکس نمیتونه کسی و درمان کنه

ضمنا پول مهمه ولی همچیز نیست. پولدارایی هستن که ارامض ندارن. زنایی رو دیدم ک با اینکه تو ناز و نعمتن ولی از دست شوهرشون عذاب میکشن میگن کاش پول نداشتیم ولی شوهرمون خوب بود

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

جک؟ حداقل بخاطر بی ام و و بنز خودتو بدبخت کن نه بخاطر جک

ماشین یه چند تایی داره جک چون ماشین مورد علاقمه و دوستش دارم گفتم یه ماشینش پرایده که واسه کار و تو شهر استفاده میکنه یکی این جک که توافق میکنم بعد ازدواج به من بده سمندم داشت چند ماه پیش زد داغونش کرد چند سال پیش اون طوری که اون گفت ماشین بی ام وی داشت فروخت الانم میگه به زودی قراره بگیرم امیدوارم راست بگه البته پولداره که هست بعید نیست ازش بخره

همیشه فکر میکنم که چقدر بده ازدواج که مهمترین تصمیمه زندگییه تو سنی انجام میشه که ادما بی تجربه ن یا ...

آخه چیکار کنم بعد فک نکنی بعد ازدواج قصد ادامه تحصیل ندارم اتقافا دارم به خودش گفتم گفت اجازه میدم دانشگاه بری البته فقط با خودم میری و میای و این خب به نظرم خیلی جذابه که شوهره ایندت انقد به فکرت باشه درست بده ولی خوبیاش صد برابره بعدشم من به سن قانونی رسیدم ۱۸ سالمه

فقط به خاطر پول خودتو اسیر کن

نکات بدشو گفتم خوبیاش رو بگم چی آدما همه شون بی نقص نیستن یه بدی و خوبی هایی دارن این درسته بده ولی عوضش خوبیاش صد برابره من چند ماه میشناسمش انگار پدرش قبلاً با پدر من کار میکرده همکار بودن بعد میدونسته که بابام یه دختره داره پدرش واسطه شده که ما آشنا بشیم

بروبابا یه لات. موادی. هست دیگه کیه لباس مارک اون پولش. رونمیخاد واسه تو خرجکنه این خط این نشو ...

چقد شما بی تربیتی حالا فشار نخور خودم میدونم چیکار کنم واسه زندگیم

عزیزم ازین ببعد قرصاتو سر موقع بخور. اگه یه وعده فراموش کردی، وعده بعد دوتاشو باهم نخور، نتیجش میشه ...

اتفاقا فک کنم تو قرص لازمی احتمالا تو باغ وحشم بزرگ شدی که انقد و..حشی بازی در میاری نمیتونی عین آدم حرف بزنی

اومده دیگه خواستگاره ولی بخاطر یه سری اخلاقاش دو دلم

پناه بر خدا تاپیک فیکه

خب اگه فیکه بفرما بیرون من انقد بیکار نیستم بیام وقتمو تلف کنم و از کجا به این نتیجه رسیدی فیکه ؟نکنه باورت نمیشه خواستگار پولدار برای یه دختر بیاد البته حقم داری نه خودت داشتی نه اطرافیانت بخاطر همین باورش برات سخته 😂

واقعا با اینکه زندانی بشی تو خونه مشکلی نداری؟خداروشکر کن اینارو الان بهت گفته

نه نگفته که بشین تو خونه که فقط گفته کمتر برو خونه بابات بیشتر به من توجه کن وگرنه گفتم من قصد دارم برم دانشگاه میزاری گفت آره رفت و برگشتت هم با خودمه

چه فایده پول داره وقتی خسیسه؟ این مشخصه بری توی خونه زندگیش هم اب از دستش نمیچکه درضمن چرا نباید بری ...

میگه خوشم نمیاد از دختر لوس که فقط به خانوادش چسبیده

زیادی روانیه کمبود توجه داره توقع داره همش به اون توجه کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز