2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا میخوای با این ادم تزدواج کنی دختر خوب این ادم مثلا هرکیم باشه تز الان تینجوریه وای به حال ازدواجت بعدم پولداره یا نیست تو باهاش ازدواج کنی فک میکنی مال و منالسو دو دستی میاره میده بهت همین ادم باهاش به مشکل بخوری نمیتونی جلوش وایسی

خب پول خودشه واسه خودش خرج میکنه از کجا میدونی واسه تو هم همینقدر خرج کنه که بخوای قید پدر مادرتو بز ...

اما الان طرفای ما دختر همسن من دارن همسر مولتی میلیاردر دارن از لباسای مارک دار بگیر تا حتی پرستار هم میارن خونه

ولش کن چیزی نگم بهتره کاربریم میترکه

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز