2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم پول خوشبختی نمیاره بهش نشون بده با اصالتی و پولکی نیستی نه مهریه بده نه بزاره خونه پدر مادرت بری خب بمونی ور دل این چیکار کنی از الان داره باهات اینجوری صحبت میکنه فردا ازدواج میخواد چیکار کنه حس بدی گرفتم ازش

چی بگیم

دودستی بچسبش

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

به نظرت زیر این نظر که بی اجازه من نری خدنه پدر و مادرت ...

مشکل روانی نخوابیده؟

به نظرت سابقه مواد مسیله کوچکی نیست؟

مهریه کم یعنی هر وقت خواست راحت طلاقت بده تو دردسر نیوفته

به خداااا همه چی پول نیست

خود دانی

من بودم به هیییچ وجه قبول نمیکردم هرچند به نظر شما انقدر مبهوت پولشی که هرچیم بگیم فایده نداره

2823
2791
2779
2792