2821
2789

سختی کار داره ولی باید عاشقش باشی اینطوری خیلیم خوبه

بازار کار خوبی داره برای مهاجرت هم عالیه ولی اگر از خونه و صحنه های اینشکلی میترسی ، به شب بیداری عادت نداری و قصد جدی برای مهاجرت کاری نداری و ادم درونگرایی هستی نیا سمتش به نظرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من مادرمو خالمو زن داییم نرس هستن

زن داییمو خالم ک ۴۰سال پیش مهاجرت کردن و جایگاه شغلیشون عالی بود از همون اول تا الان ک پیر شدن

مادرمم ۱۰ ساله بازنشست شده هنوز براش کار هست

ولی اگر بتونی از اول بری اتاق عمل مثل مادر من خیلی خوبه.بخش خیلی کارش زیاده

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

عشق امید تلاش اراده پشتکار اعصاب حوصله تعهد مسعولیت پذیر باشی عالیه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

سلام دوست عزیز

پرستاری رشته خوبیه البته اگه علاقه داشته باشی، بازارکارش خیلییی خوبه یعنی محاله پرستاری بخونی و بیکار باشی، از طرفی یه برگ برندست برای مهاجرت

برای مثال تو کشوری مثل کانادا میتونی زندگی کنی حتی خانوادتم میتونی با خودت ببری و بعد حدود یکی دوسال اقامت دائم بگیری

میمونه بحث درامدش که یه درامد متوسط حساب میشه ولی خارج کشور خیلی بیشتر درامد خواهی داشت

فارق از این بحث میتونی بیشتر بخونی و هیئت علمی دانشگاه بشی یکی از اقوام ما از همین پرستاری هیئت علمی شدن و خیلییی وضع خوبی دارن

میتونی کلینیک زخم بزنی و....

آبجی یه سوال شرمنده علوم آزمایشگاه تهش نتیجش چیه ؟! درآمدش ؟!

قبلا که تحقیق میکردم از پرستاری کمتره حقوقش فکر کنم چون سختی کار نمیگیرن. ولی درآمدشو نمیدونم

نتیجش کار توی آزمایشگاهه ولی مزیتش نسبت به پرستاری اینه که با بیمار سروکله نمیزنی و اینکه دیدم تکنسین آزمایشگاه به عنوان پرستار توی کلینیکای خصوصی کار کنه ولی برعکسش ندیدم. به نظرم سختیش کمتره

בر آغوشم بگیر کـہ زخم هایم عمیق انـב פּ استخوان هایم خستـہ

رشته خوبی که هس بسته به تایپ شخصیتت و علاقت میتونه واست مناسب باشه یا نباشه

کارشم سخته به نسبت حقوقش...

باید تعاملاتی با افراد مختلف خوب باشه صبرت زیاد باشه انرژی خوبی داشته باشی

مناسب افراد درونگرا و استرسی نیس به نظرم...

بازارکارش توی پیراها از همه بهتره اما علوم آزمایشگاهی هم اوکیه هردوشون از جهت ادامه تحصیل و اپلای واسه مهاجرت گزینه های خوبین به نظرم علاقت مهم تره ولی

منم اتاق عملم سوالی داشتی درخدمتم🌺

اگر کنکوری هستی با عرض معذرت باسنت رو جمع کن درس بخونم پزشکی یا دندون بیاره

اگر نشد فرهنگیان اگر اینم نشد بین پرستاری و سایر پیراپزشکی ها پرستاری رو انتخاب کن اونم فقط بخاطر بازکارش وگرنه رشته های درمان هیچکدوم خوب نیستن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

رشته خوبیه مخصوصا برای مهاجرت

اما باید طاقت دیدن خون و کارای سخت رو داشته باشی

چون خیلیا مشکلشون سرماخوردگی و دل درد نیست

بیمار توهمی میارن، بیمار میاد کل بدنش زخم و پاره شده باید بخیه بزنی

بنظرم احتیاج به علاقه زیاد داره

رشته خوبی که هس بسته به تایپ شخصیتت و علاقت میتونه واست مناسب باشه یا نباشه کارشم سخته به نسبت حقوقش ...

سلام عزیزم راستش ترم یک پرستاریم ولی فقط به خاطر بازار کارش اومدم سمت این رشته وگرنه علاقه ندارم

میگم میخوام تغییرش بدم به علوم آز ولی بهم میخندن که اون چه رشته ایی هست و فلان