2821
2789
سلام عزیزم راستش ترم یک پرستاریم ولی فقط به خاطر بازار کارش اومدم سمت این رشته وگرنه علاقه ندارممیگم ...

چون مثلا من پرستاری تبریز نیاوردم ولی تو کارنامه سبز دیدیم علوم آز تبریز آوردم ولی میگن تغییرش نده منم نمیدونم چیکار کنم

تو اتاق عمل کارکردن سخته؟ بخیه آخر عمل اینا رو کارشناس اتاق عمل میزنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم راستش ترم یک پرستاریم ولی فقط به خاطر بازار کارش اومدم سمت این رشته وگرنه علاقه ندارممیگم ...

نمیدونم بگم زوده برای تصمیم یا نه

از یه طرف احتمال تغییر نظرت خیلی زیاده وقتی اولین کاراموزیا رو بری تازه شرایط میاد دستت که با خودت چند چندی از یه طرف بخوای تغییر بدی هرچی زودتر زمان کمتری تلف میشه

هر دوش رشته های خیلی خوبیه شباهتی داره تا حدی

بعد پرستاری خیلی طیف کاریش وسیعه یعنی وقتی تموم کنی حتی اگه نخوای تو بیمارستان کار کنی گزینه های زیادی داری بخوای روش فکر کنی

ادامه بدی از نظر من بهتره حالا که واردش شدی❤️

نمیدونم بگم زوده برای تصمیم یا نه از یه طرف احتمال تغییر نظرت خیلی زیاده وقتی اولین کاراموزیا رو بری ...

عزیزم منظورت کلینیک درمان زخم ،کاشت مو هست که نه اونا رو انجام نمیدم

اتاق عمل هم مثل پرستاری شیفت شب داره؟

عزیزم منظورت کلینیک درمان زخم ،کاشت مو هست که نه اونا رو انجام نمیدماتاق عمل هم مثل پرستاری شیفت شب ...

آره تقریبا کار زیبایی و تزریق فیلر و مواد این چنینی هم هست

ادامه تحصیلشم جذب خوبی داره

اتاق عملم آره شیفت شب داره ولی مثل پرستاری نیس خیلی سبک تره چون عملا اکثرا برنامه ریزی شده برای صبح و ظهر هست و بیشتر برای موارد اورژانسی هس اگه پیش بیاد و بار کاری کمتره مگر بیمارستانای خیلی شلوغ در کل از این جهت راحت تر از پرستاریه

میکی دو ترم بخونم بعد اگه خوشم نیومد عوضش کنم؟

اگه امکانش باشه بعد دو ترم منطقیه

تقریبا یه دید کلی پیدا کردی و تو کارآموزی وجه های دیگه رو از نزدیک لمس میکنی

تجربه کردن خیلی موثرتر از شنیدنه👍

اما حتما خوب خوب تحقیق کن چون فک کنم اگه از کارنامه سبزت برای تغییر رشته استفاده کردی امکان برگشت وجود نداشته باشه

حتما چالش های دو رشته رو از کسایی که چند سال کار کردن و تجربه دارن بپرس