2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگر کنکوری هستی با عرض معذرت باسنت رو جمع کن درس بخونم پزشکی یا دندون بیارهاگر نشد فرهنگیان اگر اینم ...

نه اتفاقا ترتیب رشته های خوب اینطوریه

دندان

دارو

پزشکی به شرط تخصص

فیزیوتراپی

رادیولوژی

شنوایی سنجی

بینایی سنجی

گفتار درمانی

علوم آزمایشگاهی

مامایی

فرهنگیان

در آخر پرستاری

نه اتفاقا ترتیب رشته های خوب اینطوریهدندانداروپزشکی به شرط تخصصفیزیوتراپیرادیولوژیشنوایی سنجیبینایی ...

تا ۱۰-۲۰ سال پیش چیزی که میگی درست بود

ولی الان ترتیب دندان ،دارو ،پزشکی ،فیزیوتراپی رو کاملا قبول دارم

رشته های پیراپزشکی مخصوصا تو شهرهای کوچکتر بازارکار ندارن بعد رشته های تاپ پرستاری خوبه اونم فقط بخاطر بازارکارش

من فرهنگیان رو حتی به پرستاری ترجیح میدم چون از اولین روز دانشگاه استخدامه و حقوق و بیمه داره

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

نه اتفاقا ترتیب رشته های خوب اینطوریهدندانداروپزشکی به شرط تخصصفیزیوتراپیرادیولوژیشنوایی سنجیبینایی ...

لطفاً میخواهید راهنمایی کنید صادقانه و درست راهنمایی کنید اطلاعات غلط ندید

مامایی از فرهنگیان و پرستاری بهتره؟!!!!

این یه حرف مضحکه به هرکس بگی میخنده

شاید پیراپزشکی ها تازه اشباع شده باشند و هنوز بعضی شهرها براشون بازارکار باشه ولی مامایی ۲۰ ساله اشباعه

من ۱۵ سال پیش رانندگی یاد میگرفت مربی مون لیسانس مامایی بود میگفت از بس خونه بیکار مونده دیگه اومده مربی رانندگی شده

خودم و نصف فامیلام کادردرمانن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

لطفاً میخواهید راهنمایی کنید صادقانه و درست راهنمایی کنید اطلاعات غلط ندید مامایی از فرهنگیان و پرست ...

سلام عزیزم ، من به پرستاری علاقه ای ندارم چون میدونم نمیتونم شیفت شب بمونم واز طرفی میگن علوم آز کار نداره منم نمیدونم چیکار کنم

تا ۱۰-۲۰ سال پیش چیزی که میگی درست بودولی الان ترتیب دندان ،دارو ،پزشکی ،فیزیوتراپی رو کاملا قبول دا ...

شایدم خودت فرهنگیانی که انقدر طرفداری میکنی و عصبی شدی

به هرحال اطراف منم کم نیستن کادر درمان

به شخصه بنظرم فرهنگیان خیلی خیلی رشته مزخرفیه و هیچ پیشرفتی توش نیس

لطفاً میخواهید راهنمایی کنید صادقانه و درست راهنمایی کنید اطلاعات غلط ندید مامایی از فرهنگیان و پرست ...

سلام به نظرت به علوم آزمایشگاهی تغییر رشته بدم بعدا پشیمون میشم؟

من دارم میخونم . تموم شد بهت میگم😁ولی علاقه باشه اوکیه

عزیزم میشه بگی از ترم چند اصول و مهارت پرستاری رو دارید شما؟ همون پراتیک منظورمه

آقایون خواهشا درخواست دوستی ندید. ممنونم 🌱توعه عزیزم خیلی دوست دارم 😍خیلی زیاد😍تو لایق بهترین هایی گلم. 😘