2789
عنوان

انحراف چشم کودک

162 بازدید | 4 پست

دوستان من دخترم ۱ سال و نیم هست و دچار انحراف گهگاهی به داخل شده و داره بیشتر میشه چیکار کنم دارم دیوونه میشم دکتر بردم گفت دور بینی دلره باید عینک بزنه ولی نمیزنه

سلام جانم، سعی کنید که طبق دستور پزشکش عمل کنید

حتما عینکش رو بزنه، اگر بهتر شد کار بیشتری لازم نیست

ممکن هم هست plan درمانی دیگه ای براش در نظر بگیرن که در نهایت حل میشه

جای نگرانی نیست

انحراف از تنبلی چشم میاد. باید حتمااا عینک بزنه حتمااااااااااا.

هر دو چشمش انحراف داره یا یدونش؟ اگه فقط یدونشه باید روزی چند ساعت اون چشم سالمشو ببندید تا این یکی چشمش فعال بشه . و عینکمم حتمآ بزنه.

منم تنبلی مادر زادی داشتم و از بچگی چشم راستم انحراف پیدا کرد. دیگه هم تو این سن و سال درمان نداره. البته ۱۵ سالم بود عمل کردم ولی کامل خوب نشد.

ولی حتما پیگیر باش تو این سن اگه چشمشو ببندی و عینک بزنه خوب میشه . چون الان وقت طلاییه

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عاجزانه ازتون درخواست میکنم خیلی خیلی خیلی به این مسله اهمیت بدید پیش دکتر های مختلف ببرین و بهترین راه امتحان کنید انحراف چشم ازش سر سری نگذرید دو روز دیگه بچه بزرگ بشه تو مدرسه یهو بهش نگن چپول یا چمشاش چپه تو روحیش به قدری تاثیر میزاره که ارتباط چشمی ام به سختی میگیره من استرابیسم داشتم تو بچگی درمان نکردن

تو ۱۸ سالگی عمل کردم درست شد ولی تا همون ۱۸ سالگی کلی عذاب کشیدم و حتی بعد عمل احساس میکرذم هنوز چشمام مشکل داره که رفتم دکتر دوباره گفت نه مشکلی نداری بخوای باز عمل کنی دوباره انحراف چشمت برمیگزده