هنوز چهار روز از زندگی مشترکمون نگذشته ، بهم گفته بود که تنها از خونه بیرون نرم ، امروز تا عصری دم دمای افطار سر کار بود منم نخواستم اذیتش کنم خودم رفتم خرید وقتی برگشتم خونه بود فک نمیکردم انقد عصبانی بشه خون خونشو میخورد اولش داد و بیداد کرد بخاطر بیماریش نگرانش شدم و سعی کردم آرومش کنم ولی نشد بدترم شد افتاد به جونم ، هر چی تقلا میکردم فایده ای نداشت ، الان ولی پشیمونه ، هر چی در اتاقو میزنه بازش نمیکنم ازش توقع اینکارو نداشتم اونم وقتی که من بخاطرش قید همرو زدم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم آشغالم بیرون میذاشتم دعوا میگرفت الان کارای اداریش و بانکشم من میکنم فکر کرده حرفشو نادیده گرفتی آدم حسابش نکردی
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
کاش قبل ازدواج ک میدونستی براش فکری میکردی یا باهاش ب یه نتیجه ای میرسیدی الان ک این شرایط و قبول کردی عزیزم یا باید اینجوری باهاش بسازی یاا....، ببین شوهر دوست منم اینجوری بود نمیزاشت تنها بره بیرون یکم ک گذشت در خونرو با در آهنی خونرو قفل میکرد و میرفت تا شب ک نکنه یواشکی بره بیرون، بعدهام تلفن و از خونه جمع کرد طفلی خیلی عذاب میکشه، کاش حواست باشه ک این کارش بشه اولین و آخرین بارش
من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
با وجود این همه فداکاری شما خیلی بی معرفته که دست روت بلند کرده
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)