2777
2789
عنوان

کتکم زد :(

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 54 پست

اولا که خیلی اشتباه کردی که بخاطرش قید همه رو زدی

دوما اگه ببخشیش بازم کارش تکرار میشه

دفعه اوله بگو باید بری پیش روانشناس مشکلتو حل کنی وگرنه ازت جدا میشم

دلت برای خودت بسوزه

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آشغالم بیرون میذاشتم دعوا میگرفت الان کارای اداریش و بانکشم من میکنم  فکر کرده حرفشو نادیده گرفتی آدم حسابش نکردی

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
نگو اینو :((

باور كن دست خودم نبود!ببخشيد 

اصلا نتونستم دركش كنم😑معذرت ميخوام ازتون🌹

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اوهوم :(( خیلی حساسه میدونستم

کاش قبل ازدواج ک میدونستی براش فکری میکردی یا باهاش ب یه نتیجه ای میرسیدی الان ک این شرایط و قبول کردی عزیزم یا باید اینجوری باهاش بسازی یاا....، ببین شوهر دوست منم اینجوری بود نمیزاشت تنها بره بیرون یکم ک گذشت در خونرو با در آهنی خونرو قفل میکرد و میرفت تا شب ک نکنه یواشکی بره بیرون، بعدهام تلفن و از خونه جمع کرد طفلی خیلی عذاب میکشه، کاش حواست باشه ک این کارش بشه اولین و آخرین بارش

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

سلام عزیزم ..وقتی همسرت حساسه باید بهش خبر میدادی 

اما رفتن شما هم دلیل ب کتک زدن نمیشه 

همین اول کار محکم و جدی رفتارش گوشزد کن 

و اتمام حجت 

اگه حریمتون بشکنه ، دست بزنش میشه یه عادت براش

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت

با وجود این همه فداکاری شما خیلی بی معرفته که دست روت بلند کرده

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)