2777
2789
عنوان

کتکم زد :(

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا مريضِ بدبخت!!!مگه زندانيشي!

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من نميدونم چرا  مرداي ايراني دوست داشتن رو با اسيري گرفتن  يكي ميدوننن

واقعا اه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
وااا /: یااااا ثمیننننن خخخخ

ای کوفت😂😂😂پوکیدم از خنده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

وای چقدر مردا متفاوتن یکی از مشاجرات روزانه منو شوهرم اینه که همش بهم میگه آخه چرا خودت مستقل نیستی چرا تنهایی نمیری بیرون همش من باید باهات بیام.حتی یازده شب میگه برو سوپری بستنی بخر بیا بخوریم منم نمیرم