2821
2789
عنوان

کیک خامه ای تو خونه کسی می‌پزه کمک کنه آیا ⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا کارم این بودآره بافت کیک شیفون خیلی نرم ترو خوشمزه تراز اسفنجیهمن قبلا هم خامه ی فرم گرفته ی آم ...

وای خدای من راستی

منم عاشقه کار قنادی ام قنادی صنعتي بيرون بود يا خونكي و شخصي كلاس رفتين شما يا خود اظوز بودين

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

شما چقدر از فريزر ميزارين بيرون فرم گیرش چطوره

فرم گیریریش خوبه اونقدر باید بزاری که کاملا آب نشه خامه خاملا تکه های منجمدش شده توش باشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
فرم گیریریش خوبه اونقدر باید بزاری که کاملا آب نشه خامه خاملا تکه های منجمدش شده توش باشه

اها من فك كردم بايد كامل داغ بشه بعد برم فرم بدم

اها من فك كردم بايد كامل داغ بشه بعد برم فرم بدم

نه فقط یکم اون سفتیش بره که همزن بتونه هم بزنه کاملا نرم بشه اصلا فرم نمیگیره شکلش هم خوب نمیشه

نه فقط یکم اون سفتیش بره که همزن بتونه هم بزنه کاملا نرم بشه اصلا فرم نمیگیره شکلش هم خوب نمیشه

بعد واسه همزظن و فرم دادنش بايد دور كند باشه يا دور خيلي تند

خامه کشی با بعضی خامه ها یکم سخته اگه زیاد صاف و صوف نشد ناراحت نشی اگر میتونی فرم گرفته اماده از ق ...

چه جالب نمی دونستم فرم گرفته هم میفروشن

شايد منظورتون ازين اسپری ها هست ?? عکس کاپ کیک روشه?????

بعد واسه همزظن و فرم دادنش بايد دور كند باشه يا دور خيلي تند

دور تند

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز