2821
2789
عنوان

آدم آرومی ام ولی

227 بازدید | 6 پست

سلام

من کلا تو زندگیم آدم آرومی ام ، ولی همه بم سرکوفت میزنن که افاده ای ام یا میگن افسرده ام و....

مثلا من زیاد مهمونهای شلوغ نمیرم ، کسی دعوتم کنه و زیاد صمیمی نباشیم تا حد امکان نمیرم ، کسایی که دوسشون ندارم و باهاشون زیاد صمیمی نیستم رو هیچوقت دعوت نمیکنم ، با فامیلایی که مثلا سابقه دزدی ، خیانت به همسرشون ، کار خلاف میکنن یا همیشه گله میکنن و فقط از بدبختی حرف میزنن و... هیچ ارتباطی ندارم.(با این دسته آخر حتی سلامم نمیکنم)

توی جمع الکی حرف نمیزنم چیزایی که به بقیه مربوط نیست و توضیح نمیدم یا تعریف نمیکنم ، کسی بم بی احترامی که و واقعا قصد توهین داشته باشه جوابش و محترمانه و با لحن آروم میدم ، ولی همیشه لبخند دارم اگرم حرف بزنم سعی میکنم انرژی خوبی منتقل کنم و راجب چیزای قشنگ حرف بزنم ، اگه بقیه باهام خوب باشن منم با مهربونی رفتار میکنم...

زیاد دوست ندارم کسی بیاد توی خونه ام واقعا راحت نیستم ، دوستام و فامیلایی که یکم دورن رو هیچوقت خونه دعوت نمیکنم...

خودمم چون شاغلم اصلا وقت نمیکنم مهمونی بدم یا اکثرا انقد خستم و درد دارم که گاهی اوقات اصلا نمیتونم جایی که دعوت شدم حضور داشته باشم،

من تو زندگیم حالم خوبه و هیچ مشکلی ندارم ، دارم زندگیم و میکنم ولی از یه طرف این حرفا جدیدا داره فشار میاره روم ، به نظر شما مشکل منم؟؟؟

یادها رفتند و ماهم می رویم از یادها ، کی پر کاهی بماند در میان بادها...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اهمیت نده زندگیت بکن مهم حال خودته

من جات باشم اهمیت نمیدونم روتین سالم خودم میرم چیزی که حالم خوب میکنه

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

2825
2823
2791
2779
2792