سلام
من کلا تو زندگیم آدم آرومی ام ، ولی همه بم سرکوفت میزنن که افاده ای ام یا میگن افسرده ام و....
مثلا من زیاد مهمونهای شلوغ نمیرم ، کسی دعوتم کنه و زیاد صمیمی نباشیم تا حد امکان نمیرم ، کسایی که دوسشون ندارم و باهاشون زیاد صمیمی نیستم رو هیچوقت دعوت نمیکنم ، با فامیلایی که مثلا سابقه دزدی ، خیانت به همسرشون ، کار خلاف میکنن یا همیشه گله میکنن و فقط از بدبختی حرف میزنن و... هیچ ارتباطی ندارم.(با این دسته آخر حتی سلامم نمیکنم)
توی جمع الکی حرف نمیزنم چیزایی که به بقیه مربوط نیست و توضیح نمیدم یا تعریف نمیکنم ، کسی بم بی احترامی که و واقعا قصد توهین داشته باشه جوابش و محترمانه و با لحن آروم میدم ، ولی همیشه لبخند دارم اگرم حرف بزنم سعی میکنم انرژی خوبی منتقل کنم و راجب چیزای قشنگ حرف بزنم ، اگه بقیه باهام خوب باشن منم با مهربونی رفتار میکنم...
زیاد دوست ندارم کسی بیاد توی خونه ام واقعا راحت نیستم ، دوستام و فامیلایی که یکم دورن رو هیچوقت خونه دعوت نمیکنم...
خودمم چون شاغلم اصلا وقت نمیکنم مهمونی بدم یا اکثرا انقد خستم و درد دارم که گاهی اوقات اصلا نمیتونم جایی که دعوت شدم حضور داشته باشم،
من تو زندگیم حالم خوبه و هیچ مشکلی ندارم ، دارم زندگیم و میکنم ولی از یه طرف این حرفا جدیدا داره فشار میاره روم ، به نظر شما مشکل منم؟؟؟