2821
2789
عنوان

آدم آرومی ام ولی

227 بازدید | 6 پست

سلام

من کلا تو زندگیم آدم آرومی ام ، ولی همه بم سرکوفت میزنن که افاده ای ام یا میگن افسرده ام و....

مثلا من زیاد مهمونهای شلوغ نمیرم ، کسی دعوتم کنه و زیاد صمیمی نباشیم تا حد امکان نمیرم ، کسایی که دوسشون ندارم و باهاشون زیاد صمیمی نیستم رو هیچوقت دعوت نمیکنم ، با فامیلایی که مثلا سابقه دزدی ، خیانت به همسرشون ، کار خلاف میکنن یا همیشه گله میکنن و فقط از بدبختی حرف میزنن و... هیچ ارتباطی ندارم.(با این دسته آخر حتی سلامم نمیکنم)

توی جمع الکی حرف نمیزنم چیزایی که به بقیه مربوط نیست و توضیح نمیدم یا تعریف نمیکنم ، کسی بم بی احترامی که و واقعا قصد توهین داشته باشه جوابش و محترمانه و با لحن آروم میدم ، ولی همیشه لبخند دارم اگرم حرف بزنم سعی میکنم انرژی خوبی منتقل کنم و راجب چیزای قشنگ حرف بزنم ، اگه بقیه باهام خوب باشن منم با مهربونی رفتار میکنم...

زیاد دوست ندارم کسی بیاد توی خونه ام واقعا راحت نیستم ، دوستام و فامیلایی که یکم دورن رو هیچوقت خونه دعوت نمیکنم...

خودمم چون شاغلم اصلا وقت نمیکنم مهمونی بدم یا اکثرا انقد خستم و درد دارم که گاهی اوقات اصلا نمیتونم جایی که دعوت شدم حضور داشته باشم،

من تو زندگیم حالم خوبه و هیچ مشکلی ندارم ، دارم زندگیم و میکنم ولی از یه طرف این حرفا جدیدا داره فشار میاره روم ، به نظر شما مشکل منم؟؟؟

یادها رفتند و ماهم می رویم از یادها ، کی پر کاهی بماند در میان بادها...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اهمیت نده زندگیت بکن مهم حال خودته

من جات باشم اهمیت نمیدونم روتین سالم خودم میرم چیزی که حالم خوب میکنه

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز