من19 سالمه، به یه پسر 22 ساله آشنا شدم 9 ماهه. خوبیم باهم خداروشکر. ولی پدر مادرم مخصوصا مادرم با این قضیه کنار نمیان. همون اوایل متوجه شدن و کلی محدودم کردن. اعتمادشون صلب شد یجورایی ازم. امروز خواستم برم ببینمش که نشد. بابام بهم شک کرد. خیلی.. با بابام راحت ترم کلا. بابام میگه دوست دارم باهام شفاف باشی و چیزی بینمون فاصله نندازه. ولی میدونم سر پسر اصلا شوخی نداره و اگه بگم خودم رو به فنا دادم.🤦🏻♀️ میگه بیا بهم بگو من باباتم. مگه یه پدر چی داره جز بچه هاش ولی میدونم اگه بگم بابام مخالفت میکنه و...🤕. از طرفی دیروز داشتم به این فکر میکردم که کلا برای ازدواج حوصلهی راضی کردن مامان بابامو ندارم.. به هر حال کاریه که باید یه روزی انجامش بدم.چیکار کنم؟ تجربه شما چیه؟ چیکار کنم؟ شرایط رو چطور مدیریت کنم؟ بگم یا چراغ خاموش برم جلو فعلا؟ سلیقه من باهاشون فرق داره و من اصلا نمیتونم با سنتی کنار بیام 😑
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه