2821
2789

سلام خوشگلا

میخواستم بدونم شما چجوری به خودتون رسیدگی میکنین؟ چیکار میکنین؟

از کارای درمانی گرفته، تا تفریح، تا کلاسای مختلف رفتن و خودتون رو آپدیت نگه داشتن

و کارای زیبایی و ...

هر چی

🍓

من ۳ روز در هفته میرم باشگاه

از ماه بعد کلاس تابستانی قراره برم خیلی ذوق دارم

ماهی ۱ یا ۲ تا کتاب میخونم

به پوستم خیلی میرسم عالی نشده ولی نسبت به گذشته خیلی بهتر شده هر کی میبینه متوجه میشه

مراقب قد و وزنم هستم اضافه وزن اصلا ندارم

درخواست نده بیشعور🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بگید برای پوستتون چیکار میکنید؟

پوست من اصلا شاداب نیست ،خشک و چروکای خیلی ریز داره

هم آبرسان معرفی کنید هم کارای کلینیکی 🌹

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره

هر کاری که بتونم و وقتم اجازه بده

هر شیش ماه دندونامو چک میکنم و آزمایش میدم ، دکتر پوست زیاد میرم ، لیزر ، روتین پوستی، موهامو هر هشت ماه ترمیم میکنم ، بوتاکس ، فیلر ، خدا بخواد دیگه دماغمم میخوام عمل کنم

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

برای موهام هم بازم خیلی ساله به جای نرم کننده ماسک مو و اسپر کراتین در نتیجه پر پشت و بلنده

برای روحم موسیقی آواز خوندن مثل هوا برای نفس کشیدنه

ارتباط هم با جنس مخالف صرفا در حد و حدود کارهای روز مره در نتیجه اعصاب و روان سالمی برام مونده🤩🤩🤩

برای موهام هم بازم خیلی ساله به جای نرم کننده ماسک مو و اسپر کراتین در نتیجه پر پشت و بلندهبرای روحم ...

چه خوب که به سمت موسیقی رفتی

بهترین کاره بنظرم

مرسی از جوابت عزیزم 🍓🍓

🍓

برای زیبایی ورزش همیشگی و روتین.لباس های رنگی و متنوع.به پوست و موهام خیلی میرسم.موهای لخت و بلند و مرتب.ارایش ملایم

برای روحیم مهمونی و دورهمی .عاشق بچه ها و حیوونام باهاشون وقت میگذرونم .و....

و دراخر از ادمای سم فاصله میگیرم 😊

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
برای زیبایی ورزش همیشگی و روتین.لباس های رنگی و متنوع.به پوست و موهام خیلی میرسم.موهای لخت و بلند و ...

عزیزم برای پوست و موهاتون چی استفاده میکنید؟ پستتون چربه خشکه معتدله چیه ؟

آقایون لطفا درخواست دوستی ندین ممنون💍

عزیزم برای پوست و موهاتون چی استفاده میکنید؟ پستتون چربه خشکه معتدله چیه ؟

انواع ویتامین ها به خصوص ای رو مصرف میکنم.

ماسک مو و سرم

زیاد دکلره و رنگ نمیکنم

ضد افتاب همیشه میزنم

لوازم ارایش فیک استفاده نمیکنم

پوستم معمولیه نه چرب نه خشک

اصلا هم اعصابمو واسه چیزی خورد نمیکنم که پوستم چروک شه و ریزش مو بگیرم 😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز