2821
2789
عنوان

اکسم بهم گفت

767 بازدید | 20 پست

چند وقت پیش متوجه شدم یه تایمی که صحبت میکردیم با یکی تو رابطه بوده و حتی همون زمان هم به روش آوردم اما انکار کرد ، ولی ولنتاین استوریشو دیدم و متوجه شدم که اشتباه نکرده بودم و تو رابطه بوده و هست ... بعد خیلی اذیت شدم و رفتم بهش پیام دادم که اره ما که اون تایم تو رابطه نبودیم چرا حقیقت رو بهم نگفتی، گفت نمیخواستم دلت بشکنه ولی الان یکسالو نیمه تو رابطهم...یعنی از زمانی که به من میگفت عاشقتم و فلان تو رابطه بوده باهاش تا الان..

بعد من اون زمان( همون تایمی که انکار میکرد) چقدر گریه کردم چقدر حالم بد شد از شدت فشار عصبی تیک گرفته بودم و قرص میخوردم ، به خودکشی فکر میکردم چون فکر میکردم خانوادم نمیذارن باهاش ازدواج کنم ما که همدیگرو دوست داریم و این حرفا، چقدر احمق بودم...اولین پسری بود که باهاش حرف زده بودم و عاشقش شدم و تمام احساس خالصانه بچگیم رو خرجش کردم که الان نه میتونم اعتماد کنم نه وارد رابطه بشم چونننننن من الان یه آدم تراست ایشو دار و هراس از رابطه هستم 🙂 یکاری کرد که از تمام مردای زندگیم متنفر شدم..چقدر با خانوادم بخاطر اون بی ارزش بحث کردم، لیاقت نداشت واقعا.. خلاصه الان روزی هزاربار شکر میکنم که با اون ازدواج نکردم و خودمو دستی دستی بدبخت نکردم

@niniyar تأیید لطفاً

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

@niniyar چرا تاپیک هامو تایید نمیشن راهکار میخوام حال دلم یجوریه،زودباش

برا منم نمیشن

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه همینه از روابط امروزی و دوستی با نر ها متنفرم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

INFP, مه یلی بیمه، مه جنگی بیمه🗿🤙،..30 خرداد تولدمه، باردار نیستم😂

همش حرفه که من نمیتونم وارد رابطه بشم و دیگه همون کافیه و از رابطه ی دوباره میترسم .بار اول که قلبتو گذاشتی وسط ضربه خوردیم تجربه شد برات که دل به پایان خوش برای هر رابطه ای ندی و یا عقل بری جلو

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

سر منم تقریبا یه چنین بلایی اومد اینقدر که تقدم و تأخر دخترایی که باهاشون بود و باهاشون حرف می زد گم می شد یعنی نمی فهمیدم با من داره به کسی خیانت میکنه یا به من فقط خیانت کرده😂

از عمر من خیلی برد خدا رو شکر کن زودتر فهمیدی و تمومش کردی

یکم بگذره خوب میشی❤️

حتما مورد چرتیم هست که خانوادت قبول نکردن

الان شاید یه خشمی داری هنوز

چند سال دیگه میخندی که برای چه اسگلی ناراحت بودم اون همه هم فشار خوردم

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
واسه همینه از روابط امروزی و دوستی با نر ها متنفرم

متاسفانه هیچ کدوم دیگه قابل اعتماد نیستن

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز