2777
2789
عنوان

چه مارک چرخ خیاطی برا جهیزیه بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7047 بازدید | 47 پست
گلم ژانومه ژاپن عالیه موتورش حرف نداره جنس هم خوبه و کلی هم امکانات داره گل دوزی و فلان و برای حرفه ...

همه اینارو میدونم عزیزم استفاده کردم ولی کسایی ک حرفه ای نیستن هم میگیرن و به کار میاد دخترعمه من هیچی از اینکارا سرش نمیشه ولی ژانومه خریده و به کارش هم اومده و حرفه ای هم نبوده

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینارو میدونم عزیزم استفاده کردم ولی کسایی ک حرفه ای نیستن هم میگیرن و به کار میاد دخترعمه من هی ...

آره درسته ولی مادر من ژانومه اصل داشت اصلا هر وقت میومدم باهاش کار کنم خراب میکردم و دنگ فنگ داشت خلاصه از چرخ خودم راضی ترم جنسش هم خوبه نمیدونم شاید ایشون وارد تر بودن!😊

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

شما که داری هزینه میکنی لاقل یه خوبشو بگیر که چندسال دیگه هوس خیاطی کردی چرخت خوب باشه‌.

من پنج سال پیش ۴۵۰ خریدم ژانومه با اینکه اوایل استفاده نمیکردم و در حد درز و شلوار و اینا بود ولی الان یساله خیاطی میرم و به دردمم میخوره و خراب نشده تا الان

💖

سلام من برای جهیزیه ام می خوام چه رنگی وچه مارکی بگیرم چون بعضی رنگها با سفید ترکیه کدوم بهتره 

هنوز هم غروب خورشید زیباست هنوز لالایی های ماهم شنیدنی است دلم هوای بوی عطر نارنج درحیاط را دارد   هنوز داستان لیلی و مجنون شیرین است هنوز لبخند مادرم آرام است هنوز آمدن پدرم شیرین است هنوز به یاده  فاطمه ای که دیگر نیست چشمهایم اشک آلود است   
سلام من برای جهیزیه ام می خوام چه رنگی وچه مارکی بگیرم چون بعضی رنگها با سفید ترکیه کدوم بهتره 

من مارشال سفید گرفتم راضی ام

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه