2777
2789
عنوان

چه مارک چرخ خیاطی برا جهیزیه بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7046 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخان بیشتر از ۵۰۰اینا نشه و اینکه حرفه ای نیستم برا رو جهاز میخام..یه چیزی باشه بشه حداقل کارارو بدون دردسر باهاش انجام داد

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
بعد این قیمتش چقدر هست من شنیدم چرخ خیاطی از یک تومان شروع می شه 

اره معمولا گرونه ولی ما یه مغازه پیدا کردیم ارزون بود 750فکر کنم گرفتیم برای مادرم.

500هم داشت

البته من 4سال قبل برای خودم ژانمه 6000گرفتم حدود 600تومن  که وقتی برای مادرم می خریدیم 950 تومن شده بود دیگه نخریدیم 

انصافا هردوشون ماشالله خوبن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من بهترینو نمیخام..چون حرفه ای ک نیستم عزیزم

منظورم از بهترین اینه ک الکی نیس با دوبار استفاده خراب بشه

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻
منظورم از بهترین اینه ک الکی نیس با دوبار استفاده خراب بشه

گلم ژانومه ژاپن عالیه موتورش حرف نداره جنس هم خوبه و کلی هم امکانات داره گل دوزی و فلان و برای حرفه ای ها خوبه ایشون میگه حرفه ای نیستم چرخ های غیر حرفه ای که با دوباره استفاده خراب نشه هم تو بازار هستش

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

قیمتشو به فروشنده بگی راهنماییت میکنه اگه حرفه ای خیاطی نمیکنی مارکش فرقی نداره منکه حیفم اومد ۵۰۰ بدم واسه دوختن درز. چرخ خیاطی قدیمی مامانمو برداشتم همونم استفاده نمیکنم با نخ سوزن میدوزم😄