و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پس اونایی که دوره ندیدن چجوری میرن کاراموزی🤧خیلی از دوستام و اشنا عین من بودن میگم نکنه باید دروغ ب ...
چندتا از دوستهام حسابداری هستن با معرفی آشنا هاشون رفتن کارآموزی
یکی شون هم اول دوره دید بعد رفت الانم استخدام شده به عنوان کمک حسابدار
اگه دوره بگذرونی ضرر نکردی
حیف نت نیست وگرنه تو یوتیوب کلی آموزش هست
بالاخره حقیقت رو هم نگی متوجه میشن
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند
پس اونایی که دوره ندیدن چجوری میرن کاراموزی🤧خیلی از دوستام و اشنا عین من بودن میگم نکنه باید دروغ ب ...
چندتا از دوستای من با معرفی آشنا رفتن کارآموزی
یکی شون هم اول دوره گذروند حسابی نرم افزارهارو بلد شد به عنوان کارآموز قبولش کردن الانم کمک حسابداره
دوره بگذرونی ضرر نکردی