2821
2789
عنوان

هیچ شرکتی منو گردن نمیگیره😭

577 بازدید | 7 پست

برای کاراموزی

هر جا رزومه فرستادم یا رد کردن یا دیدن هیچی نگفتن

کاراموزیه بعد میگم سابقه کار ندارم کار با سیستم بلد نیستم میگن نه اولویت با اونایی که سابقه کار دارنه

خب اگه داشتم و بلد بودم کاراموزی نمیرفتم😭اصلا تاحالا بهم زنگ نزدن نمیدونم واقعا خسته شدم

حضوری برم شرکتا بگم؟تجربتون رو بگین لطفا

@niniyar قبول کن تاپیک رو لطفا

برو یه دوره کار با نرم افزار یاد بگیر

بعد درخواست کارآموزی بده

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

برو یه دوره کار با نرم افزار یاد بگیربعد درخواست کارآموزی بده

پس اونایی که دوره ندیدن چجوری میرن کاراموزی🤧خیلی از دوستام و اشنا عین من بودن میگم نکنه باید دروغ بگم بلدم

همه چیو رک و راست مینویسم فکر کنم اشتباهه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس اونایی که دوره ندیدن چجوری میرن کاراموزی🤧خیلی از دوستام و اشنا عین من بودن میگم نکنه باید دروغ ب ...

چندتا از دوستهام حسابداری هستن با معرفی آشنا هاشون رفتن کارآموزی

یکی شون هم اول دوره دید بعد رفت الانم استخدام شده به عنوان کمک حسابدار

اگه دوره بگذرونی ضرر نکردی

حیف نت نیست وگرنه تو یوتیوب کلی آموزش هست

بالاخره حقیقت رو هم نگی متوجه میشن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

پس اونایی که دوره ندیدن چجوری میرن کاراموزی🤧خیلی از دوستام و اشنا عین من بودن میگم نکنه باید دروغ ب ...

چندتا از دوستای من با معرفی آشنا رفتن کارآموزی

یکی شون هم اول دوره گذروند حسابی نرم افزارهارو بلد شد به عنوان کارآموز قبولش کردن الانم کمک حسابداره

دوره بگذرونی ضرر نکردی

شما هم به رمان های تولستوی علاقه دارین؟

بله

آثارش رو دوس دارم

خصوصا رستاخیز

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز