2821
2789
عنوان

چجوری اخه دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 4241 بازدید | 49 پست
پسرا هیچ درس نمیخوننبعد میبینی نتیجشون بهتره😒

معلممون ب ما گف اونا عقلشون بییشتره با یکبار شنیدن میفهمن

ولی دخترا تلاششون بیشتر

کنکوریم و ذره ای برام مهم نیست و بیشتر استرس نهاییو دارم، هرچقدرم میگذره استرسم بیشتر میشه خیلیییی بیشتر، و بدترش؟سن ۱۷–۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. کسی نبوده ک به اندازه یک مورچه درکم کنه. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.درخواست دوستی ندین مخصوصا نر های سایت. سوسک به شما هایی که درخواست میدین پا نمیده چه برسه سگ! تو سایت هستین ک هیچ درخواست به ما چیه؟!

لطفا (هر) داخل امضاتو بردارچون ارزوی (هر) دختری نیسحالا شاید خیلیاولی نه همهمن بکشنم بهتره تا عکس پر ...

بابا حالا خواستم دراماتیکش کنم

میدونم ارزوی همتون نیست ولی اکثرا هست

حالا تو همه چیز باز یک مورد استسنا همیشه

پیش میاد

بخاطرش نمیخام متنمو عوض کنم دیگه

از بچه بدت میاد چجور دلت میاد

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا با ماها فرق دارن .در فامیلام هم میبینیم زرنگترین دخترامون هیچ کاره شدن .تنبلترین پسرامون حتی دی ...

فرق ندارن دخترا درگیری ذهنی خیلی دارن استرس و...

پسرا بیخیال

مثال میگم ماها یه فیلم میبینیم تا چندروز ذهنمون درگیرشه اونا فیلم تموم شه دیگه درگیری ذهنی ندارن بهش فکر نمیکنن حالا تعمیم بده به همه کارای دیگه

هرچی ادم بیشتر فکرکنه تمرکزش کمتره.بدون ذهن ازاد و تمرکز خودتو بکشی هم بازده یکساعت درس خوندن با تمرکز بالا رو نمیده بهت

گیانم به قوربان چاوکانت دایکه .

بابا حالا خواستم دراماتیکش کنممیدونم ارزوی همتون نیست ولی اکثرا هستحالا تو همه چیز باز یک مورد استسن ...

عجیبه که کسی پوشک عوض کردن با بوی مدفوع و ادرار دل انگیز خفه کن

صدای گریه بی امان سرسام اور

یه پول خور جدید

خراب شدن هیکل پس از زایمان

رو دوست داشته باشه

دوست داشتنش عجیبه نه دوست نداشتنش

⚠️ضد فمنیست نوین هستم⚠️ دین متفاوتی دارم و دلیل تفاوت نظرمون میتونه اون باشه⚠️ مخالفی ریپلای بزن مودب بگو اگر توهین کنی جوابت نمیدم!⚠️

عجیبه که کسی پوشک عوض کردن با بوی مدفوع و ادرار دل انگیز خفه کنصدای گریه بی امان سرسام اوریه پول خور ...

میدونم اینارو داره

ولی وقتی ی نوزاد با بوی خوب اونم دخمل

رو بغل کنی نمیدونی چه حسی داره ک تو عمرت تابحال

نداشتی🥲 من خیلی یچه هارو دوسدارم خیلی نازن و گوگولی

موهاش بگیری ببافی بغلش کنی شبا به همش می ارزه

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

اخ بمیرم برات دخترخب برو دکتر متخصص قلب و سونو هم بروببین میتونی باردار بشی مشکلی پیش نیاد واسه بچت

نه دکتر گفته چون نارساییه نمیتونم بچه دار بشم

چون احتمالا خودم بمیرم😂💔

کی گفته پسرا درس نمیخونناتفاقا پسرا از ترس سربازی و اینکه نمیتونن زیاد پشت بمونن خیلی خیلی درس میخون ...

تو دانشکده ما خرخون تر از پسرامون وجود نداره

کتاب ها رو رسما میجوان

هر دفعه میریم سالن مطالعه هستن صبح ظهر شب😂

میدونم اینارو دارهولی وقتی ی نوزاد با بوی خوب اونم دخملرو بغل کنی نمیدونی چه حسی داره ک تو عمرت تابح ...

اخ دلم خواستicon

هر کی درخواست بده خر هست پس درخواست نده

2823
2791
2779
2792