2821
2789
عنوان

چجوری اخه دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 4240 بازدید | 49 پست
پسرا هیچ درس نمیخوننبعد میبینی نتیجشون بهتره😒

لطفا (هر) داخل امضاتو بردار

چون ارزوی (هر) دختری نیس

حالا شاید خیلیا

ولی نه همه

من بکشنم بهتره تا عکس پروفایلت

⚠️ضد فمنیست نوین هستم⚠️ دین متفاوتی دارم و دلیل تفاوت نظرمون میتونه اون باشه⚠️ مخالفی ریپلای بزن مودب بگو اگر توهین کنی جوابت نمیدم!⚠️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر احمق ریخته زیر این تاپیک!

یه روزی یه انشاء نوشتم، تو مدرسه خیلی تشویق شدم بابت نوشتار و سبک نگارشم! به گمونم همون روز بود که فهمیدم قلم بهتر از زبونم می تونه رویاها و احساسات قلبیم رو به مردم نشون بده؛ دو سال بعدش تو استان رتبه آوردم. هنوزم لذتش اون ته ته های ذهنم هست. از اون به بعد قلم به دست گرفتم و از غم و گلایه هایی که هیچ وقت به کسی نگفتم، نوشتم. همیشه دوست داشتم نویسنده باشم ولی نشد. چراش هم چون غمگینه بماند تو سینه من تا شماها هم غمگین نشید♥ ولی تا ابد برای خودم و قلب شکسته م می نویسم. یه زمانی وقتی سیزده سالم بود دوست داشتم بمیرم چون پدرم عذاب مادرم و من بود. ولی این خواسته م زمانی به سیاهی ها پیوست که خواهر کوچولوم رو گذاشتن تو بغلم! زندگیم سخته ولی با آغوش باز می پذیرمش چون برای زندگی خواهر کوچولوم باید تلاش کنم. از خودم می زنم تا عزیزدلم کمبود نداشته باشه؛ آره شاید هیچ وقت به خاطر وضعیتی که توش به دنیا اومدم خوشبخت نشم ولی برای خوشبختی اون همه کار می کنم؛ حتی زندگی می کنم و نمی میرم!

دخترا دیدم خیلی میخونن مخصوصا شب امتحان ولی پسرا گیراییشون خوبه کلن

من پسرم پس🤣🤣🤣

هیچییی نمیخونم صبح تا شب کتابو بازم نمیکنم و همش کلاس موسیقی و باشگاه ام خودمم زبان تدریس میکنم رشتمم ریاضیه پنج دقیقه قبل امتحان میخونم همیشه بالاترین نمره رو میارم معدل نهایی یازدهمم ۱۹/۸۷🤣🤣

چون جامعه ما طوریه که خانما واسه موفق شدن باید دو برابر تلاش کنن. مسیر واسه همه سخته ولی واسه خانما خیلی خیلی سخت ترم هست.

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

بخدا اینجوری هم نیست من خیلی درس میخوندم برا استخدامی خیلی تلاش کردم هرچند کار دارم ولی آزاده

ولی دختر عموم قسم میخورم تو اوضاع جنگ لای کتاب هم باز نکرد رفت امتحان داد معلمی قبول شد واقعا تعجب کردم البته باباش هم ایثارگری داره بی تاثیر نیست

پسرا با ماها فرق دارن .در فامیلام هم میبینیم زرنگترین دخترامون هیچ کاره شدن .تنبلترین پسرامون حتی دی ...

شاید تو جامعه ما به مردا بیشتر اهمیت میدن

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

خوب دانشگاه مثل دانشگاه تهران به پسرا رشته مهندسی و هنر هفتاد درصد سهمیه کنکور میده برای رشته های پز ...

هر رشته درصد جنسیتی داره اما به معنای سهمیه به اون صورت نیست که بعد ملاک مقایسه رتبه هست توی دانشگاه رتبه ها چندان تفاوتی نداره

پسرا با ماها فرق دارن .در فامیلام هم میبینیم زرنگترین دخترامون هیچ کاره شدن .تنبلترین پسرامون حتی دی ...

دختر پسر فرق دارن ولی فرقشون در هوششون نیست!

اینکه دخترا شاید کمتر از تحصیلاتشون استفاده میکنن بیشتر به فرهنگ غلط و انتظاراتی که از دختراس یا هزارتا عامل دیگه ربط داره تا به تفاوت ذاتی دختر پسر

هوش از نظر علمی قابل سنجشه و نتیجه گیری این نبوده که هوش یا گیرایی دخترا کمتر از پسراس!

کی گفته پسرا درس نمیخونن

اتفاقا پسرا از ترس سربازی و اینکه نمیتونن زیاد پشت بمونن خیلی خیلی درس میخونن یه پسرایی رو دیدم که واقعا خودشون رو با درس خوندن میکشن

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

من پسرم پس🤣🤣🤣هیچییی نمیخونم صبح تا شب کتابو بازم نمیکنم و همش کلاس موسیقی و باشگاه ام خودمم زبان ...

تو همه چی استثنا هم هست ، تو اونی👍👍

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

عزیزم من سال کنکورم خودمو میکشتم تهش تراز قلم چی میومد رو 6200 ولی رفیقام همه بالای 6800 یه ساعت مطالعه و تعداد تستایی هم میگفتن احساس میکردم من هیچی نمیشم

تهشم رتبم از همشون خیلی بهتر شد

اصلااا توجه نکن به کسی راه خودتو برو

گیانم به قوربان چاوکانت دایکه .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز