2789
عنوان

وای ابروم رفتتتت

3222 بازدید | 27 پست

من ی چیزی سفارش داده بودم خوراکی بعد بخاطر اینکه تو ی ساختمونیم با خانواده شوهرم پدر شوهرمم دم در بود تو توضیحات ارسال نوشته بودم میشه بزارین تو آسانسور بفرستین طبقه چهارم پام تو گچه نمیتونم راه برم اقا این رسید زنگ زد گفت میزارم آسانسور بردار بعد رفتم پشت در آسانسور دیدم داره در باز میشه نگو ک خودش هم داخل آسانسور بود وای من از پشت درو گرفته بودم اونم از اون طرف فشار میداد باز کنه اخرش دیدم داره باز میکنه گفتم اقا وایسااااا یه لحظه لباسم مناسب نبود گفتم وایسا برم داخل بزار پشت در گفت ببخشید چون گفته بودین پاتون شکسته داخل گچه خودم اوردم وای فکر کنم فهمید دروغ گفتممممم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂😂😂😂😂😂😂😂😂پاره شدم

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵ای نر/پسر خراب مگه خری زدم درخواست نده باز درخواست میدی ، مگه خری؟. تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

برین مستاجری هزار برابر ارزش داره استقلال ارامش اختیارتون دارین با خانواده شوهر یکجا حتی یک محله زندگی نکنین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه