2789
عنوان

شوهرم اصلا منو جدی نمیگیره

125 بازدید | 20 پست

بچها ما عقد هستیم 9 ماهه ی مدت دیگه میریم خونه خودمون

ولی بچها حس میکنم اصلا منو جدی نمیگیره

خیلی خیلی آدم خوب و باشخصیت و احترام گیری هست یعنی من هرچیزی رو بخوام فراهم میکنه ولی مصلا بهش میگم وقتی باهم دعوامون میشه حداقل تو یه بار پیام بده حالمو بپرس ازم ی خبری بگیر همش من پیگیر میشم ولی اون تا مجبور نشه پیام نمیده

مصلا درباره ی موضوعی حرف میزنیم میگم حرف من درسته ولی اون میگه نه بعد چند روز بهش ثابت میشه ک حرف من درست بوده

الانم قهریم درسته شاید من مقصر باشم ولی واقعا حالم خوب نیست آنلاینه حتی ی پیامم نداد

تو تاپیک قبلم گفتم چرل دعوامون شده

شوهرت سنش کم نیست؟

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیام نده تا خودش ازت احوال بپرسه ذهنتم به نظرم اونقدر درگیر نکن مسئله خیلی بزرگی نیستش

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

شوهرت سنش کم نیست؟

فک کنم اسی کم سنه

تو این شرایط عزت نفست رو حفظ کن و تو هم عین رفتارش رو در کمال خونسردی اجرا کن بدون اینکه فردا بهش بگی تو فلان کردی منم فلان کردم .یه قدم رفت عقب دو قدم برو عقب ..دو قدم اومد سمتت یه قدم برو سمتش

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
19 سالمه💔

توهین مباشه عزیزم شما خیلی فهمیده ای

ولی تعادل دوست داشتن رو بلد نیستی منم وقتی سن شما بودم همین دیدگاهم بود به خاطر همین درک میکنم حالتتون رو

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
آرع درست میشه عجله نکن بعدشم در خونتون رو از داخل قفل میکنی وقتی خونه ای به بچه ها هم رو نده همش در ...

اگه در خونمو قفل کنم بنظرت شوهرم ناراحت نمیشه بهش برنمیخوره

اگه در خونمو قفل کنم بنظرت شوهرم ناراحت نمیشه بهش برنمیخوره

چرا ناراحت بشه باید

به فکر آرامش خودت باش هرکی میخاد ناراحت بشه بره آب بخوره

به هیچکس هم رو نده همش در خونتو بزنن وگرنه زندگی سختی خواهی داشت