فالوده_زمستونی مدیر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 129 عنوان لاغر شدم بلاخره | مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 19 پست ولی غبغب ام هنوز از بین نرفته .قبلا نداشتمش اینجوری نبود که ارثی باشه . وقتی وزنم بالا رفت پیدا شد حالا ام وزنم پایین رفته ولی غبغب صورتم تکون نخوره راهکاری ندارین؟ شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی 1405/02/15 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فالوده_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 129 فکر کنم ژنتیکی و ارثی باشه ها تو خونه کسی این مشکلو نداره تازه خط فک ام دارن😂😂💔 شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی
فالوده_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 129 [QUOTE=413906501]تو نت یه سری ماساژ های غبغب هست که بدون اینکه پوستت شل بشه کوچیک میکنه.روغن زیتون یا روغن سیاه دانه ...[/QUOTEیکسری حرکات هست انجام میدم امیدوارم بدرد بخوره شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی
فالوده_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 129 به وزن متعادل برسی میره مگر سنت بالا باشع نه سنم بالا نیست . امیدوارمآخه رژیم رو شکستمدیگه حوصله نداشتم دیروز هرچی تونستم نون خامه ای خوردم😂😂😭 خدایا شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی
فالوده_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 129 مثلا ناهار چی میخوردی و چه مقدار هرچی مامانم درست میکرد. برنج کمتر میخوردم و نون ام کمتر میخوردم قبلا مثلا چند بشقاب میخوردم. الان نصف بشقاب ولی چند روز هست که رژیم رو شکستم😭😂💔 شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی
nazninpoi عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 12467 نه سنم بالا نیست . امیدوارمآخه رژیم رو شکستمدیگه حوصله نداشتم دیروز هرچی تونستم نون خامه ای خوردم😂� ... هفته ای یک بار بزار آزاد هرچی خواستی بخوری ولی کالریشو به اندازه بخور