2777
2789
من پسر دومم رو سال ۹۱باردار شدم تیر ۹۲به دنیا اومد و بعد از چندساعت فوت کرد فراموش که نمیشه  ...

دلیل فوت پسرت چی بود سهیلا جون؟

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

فقط صبر میخواد. زندایی من بچه 5 سالشو 33 سال پیش از دست داده غیر از اون بازم بچه داره ولی هنوزم فراموش نکرده هر البومی فامیلا جلوش بذارن میگرده ببینه عکس پسرشم توش هست😢 مامانم میگه تا بچه بعدیشو باردار نشده بود حالش خیلی بد بود باردار که شد یکم اروم شد هنوزم ناراحتی اعصاب داره هر چند وقت افسردگی میگیره  دارو میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم صبور باش خیلی ها رو دیدم مثل شما که یه مدت بعد دوباره باردار شدن. پسرت خواست خدا بوده که نیاد شاید سرنوشت خوبی در انتطارش نبوده پس خدا صلاح دونسته پیش خودش نگهش داره. میدونم سخته ولی سرنماز بخاطر این اتفاق بگو خدایا شکرت. مطمعن باش پاسخ شکرگزاری ت رو به زودی میگیری دامنت سبز میشه شک نکن

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

حقیقت اینه که هیچی ارومت نمیکنه مگر زمان

هربار یه زن حامله یا نوزاد ببینی قلبت میترکه از درد

من بچم پایان سه ماهگی از دستم رفت

واقعا افتضاح بود اما بعد از  سه سال  خدا بهم یه پسر داد که الان چهارده ماهس خداروشکر

دیگه به اون روزتی بد فکر نمیکنم

انشالله درست میشه و به زودی بچت میاد بغلت

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
توي چهارماهگي كيسه ابت تركيد؟

بله تازه 1روز بود رفته بودم تو ماه 5

آخه چرا باید یه زن 4ماهه اینقدر شیر از سینه ش بیاد ؟مامانم میگه خیلی عجیبه که اینقدر زود شیر اومده تو سینه ت اونم اینهمه  4روزه مدام داره از سینه م شیر میاد دلمو بیشتر میسوزونه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

ممنونم دوستان بخاطر همدردیا و دلداریاتون .خداوند به خودتون و عزیزانتون سلامتی بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
بله تازه 1روز بود رفته بودم تو ماه 5 آخه چرا باید یه زن 4ماهه اینقدر شیر از سینه ش بیاد ؟مامانم میگ ...

اي خدا نميدونم چه حكمتي داشته

فاميل  منم دو قلو داشت يهو لكه بيني افتاد هفته ٢٨فكر كنم

بچه هاش ٤٠روز ان اي سيو بودن ولي نموندن براش

لايك نكن مرسي اه

بخاطر عفونتی که داشتم کیسه آبم پاره شد 

خدا میدونست من چقدر این بچه رو میخوام میتونست برام حفظش کنه 

حالا میفهمم بدترین عذاب برای یه زن ناباروری نبوده ،از دست دادن بچه ای که باارزشترین ثمره عمره یه زنه بدترین عذابه ،ته همه عذابا و غمو غصه هاس

چقدر دلم به حال خودم سوخت وقتی روی تخت بودم و پرستار بچه مو برد هیچ کاری نمیتونستم برای نگه داشتنش بکنم ناتوان ناتوان بودم 

خدا برای هیچ زنی نخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احتمالا بخاطر عفونت ادراری که داشتم این اتفاق افتاد

عزيزم درد هم داشتي؟

اخه منم دكتر احتمالا زايمان زودرس داده

الهي ك خيييييلي زود خدا يكي ديگه بهت بده 

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
حتی دلم نمیاد تیکرمو بردارم .هنوزم باورم نشده که بچه مو از دست دادم  کاش منم با پسرم مرده بودم

عزيزم متاسفم واقعن دركت ميكنم خيلي سخته 😔😔😔منم پسرمو توً ماه نهم به خاطره كنده شدن جفت از دست دادم حتي بچمو نديدم 😔😔 روزايه اول سخت بود خيلي سخت  بعد از اون جريان دوبار سقط داشتم به هردري زدم تا بلاخره  سه سال خدا يه دخملي بهم داد از خدا ميخام بهت صبر بده و به زودي هم دلتو شاد كنه عزيزم واست خيلي دعا ميكنم 🙏🙏🙏