2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان همه چیزو حل میکنه خدا بهت صبر بده اما منم زمانی که پدرمو از دست دادم فکر میکردم دیگه زنده نمیمونم سه سال افسردگی داشتم اما بعدش باهاش کنار اومدم الان 15 سال میگذره خیلی وقتها هست که یادم نمیاد پدرمو با چه رنجی از دست دادم حتی خاطراتش خیلی کم رنگ شده جز مقدار محدودی از خاطراتی که توی ذهنم هست دیگه چیزی ازش یادم نیست گاهی دلم هواشو میکنه اما دیگه گرفتار زندگی و مشکلاتش که میشی کمتر یادش مکنی

عزیزم بخدا توکل کن جای پسر کوچلوت پیش فرشته هابوده....انشاالله خدا دوباره یه نی نی ناز بهت میده..همه ما تو زندگی مشکلات زیادی داریم ک باید باهاش کنار بیایم کم کم ذات زندگی همینه پس ب اینده امیدوار باش و با نشاط زندکی رو ادامه بده ومطمن باش خدا حواسش بهت هست

پیش ب سوی لاغری واندام زیبااااااااا😍😍من رژیم رو شروع کردممم..خواست توانستن است💪💪💪💪😇😇😇

شما افسردگی رو دارید و این فقدان تشدیدش کرده اول اینکه  به روانپزشک  مراجعه کن و مدتی تحت دارو باشید  . حکمتش با خداست . خودتم بخودت کمک کن برای بهتر شدن و نمون توی این نبود جنینت. 

متاسفم عزيزم،خدا بهت صبر و ارامش بده،انشالله به زووودي زووود جاش پر شه دوباره چي شد كيسه ابت پاره ش ...

احتمالا بخاطر عفونت ادراری که داشتم این اتفاق افتاد

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

گلم من تو سه ماه بچمو از دست دادم اینم حکمت خداست الان یه دختر ناز دارم اقدام کن زود انشالله جاش بزودی پر بشه

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

من پسر دومم رو سال ۹۱باردار شدم تیر ۹۲به دنیا اومد و بعد از چندساعت فوت کرد

فراموش که نمیشه 

انقدر افسرده بود که بعد از یه سالش اقدام کردم تا ۲۲ماه باردار نمیشدم

با اینکه پسراولم روبه راحتی باردار شدم با اولین رابطه زناشویی

همون بجه ای هم که فوت کرد با یکبار رابطه کنترل نشده

بعد از ۲۲ماه انتظار دخترم رو باردار شدم روحیه ام خیلی بهتر شده خیلی

بعد که دخترم شد ۱۴ماهش درکمال ناباوری با وجود قرص ضدبارداری بازم باردار شدم🤤

من پسر دومم رو سال ۹۱باردار شدم تیر ۹۲به دنیا اومد و بعد از چندساعت فوت کرد فراموش که نمیشه  ...

خدا رو شکر که بچه هات سالم کنارت هستن ...عزیزم علت فوت پسر تون چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😕😕😕

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹